Eve Online > Dyskusje ogólne
Okradzenie konta
AreQ:
Sprawdź kto kupił te rzeczy z marketu, jeśli były wystawione za śmieszne pieniądze, możliwe że to ten złodziej i sprzeda je drożej. Ile straciłaś?
Goomich:
--- Cytat: Skan w Luty 23, 2011, 20:57:14 ---Hangary i wallet corpowy nie zostały ruszone. Postać zrzuciła role 2011.02.22 16:09 ET.
--- Koniec cytatu ---
To dobrze.
W PTFie jak się raz włamali na konto jednemu dyrkowi, to po jakimś czasie dwóch patałachów się zdenerwowało, że go nie ukaraliśmy i nie tylko wyczyścili hangary, ale nawet parę POSów zdjęli.
--- Cytat: Aenyeweddien w Luty 23, 2011, 21:24:09 ---Jak sprawdziłam za ISK zostały kupione 2 plexy i jednego nadal mam w hangarze (co z drugim nie mam pojęcia) kontrakt żaden nie był wystawiany :o :o
--- Koniec cytatu ---
Mam pewną teorię.
Jeżeli dzień wcześniej była jakaś impreza, to sprawdź, czy nie masz przedłużonego konta. ;)
A na poważnie, nie było jakiś tradów na stacji?
--- Cytat: Aenyeweddien w Luty 23, 2011, 21:24:09 ---Nie wchodzę na forum eve-o z reguły
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego? Bo w przeciwieństwie do Centrali, tam się rozmawia głownie o internetowych statkach kosmicznych?
Qreg:
A teraz pytanie podstawowe, czy na jakims forum internetowym mialach takie samo haslo jak do konta? Badz tez bardzo zblizone?
Doom:
--- Cytuj ---Jak sprawdziłam za ISK zostały kupione 2 plexy i jednego nadal mam w hangarze (co z drugim nie mam pojęcia) kontrakt żaden nie był wystawiany[
--- Koniec cytatu ---
Plex do cargo -> undock -> warp na ss -> jetcan ...
--- Cytat: Qreg w Luty 23, 2011, 21:33:31 ---A teraz pytanie podstawowe, czy na jakims forum internetowym mialach takie samo haslo jak do konta? Badz tez bardzo zblizone?
--- Koniec cytatu ---
To jeszcze detal w postaci loginu do konta i informacji o graniu w eve
Aenyeweddien:
--- Cytat: Trolok w Luty 23, 2011, 20:26:45 ---sprawdz czy Twoja postac nie jest wystawiona na sprzedaz, jakis czas temu mielismy w korpie podobna sytuacje-kumplowi ktos wyczyscil assetsy i wallet a postac wystawil na aukcji na eve-o
--- Koniec cytatu ---
Nie widzę ale jakby ktoś jeszcze mógł sprawdzić...
--- Cytat: Qreg w Luty 23, 2011, 21:33:31 ---A teraz pytanie podstawowe, czy na jakims forum internetowym mialach takie samo haslo jak do konta? Badz tez bardzo zblizone?
--- Koniec cytatu ---
Nie hasło unikalne tylko do Eve (ze znakiem specjalnym, cyfrą i wielką literą)
--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Luty 23, 2011, 21:27:08 ---Sprawdź kto kupił te rzeczy z marketu, jeśli były wystawione za śmieszne pieniądze, możliwe że to ten złodziej i sprzeda je drożej. Ile straciłaś?
--- Koniec cytatu ---
Różne osoby...
Ile straciłam ponad 300 mln w gotówce + staff T2 + statki (Recon, covert, logistyk, assoult, BS, 4 bombery, ceptor i już nie pamiętam co bylo jeszcze na stacji - nie jestem pewna czy comand tam był czy gdzie indziej)
--- Cytat: Mona X w Luty 23, 2011, 21:29:30 ---Mam pewną teorię.
Jeżeli dzień wcześniej była jakaś impreza, to sprawdź, czy nie masz przedłużonego konta. ;)
A na poważnie, nie było jakiś tradów na stacji?
Dlaczego? Bo w przeciwieństwie do Centrali, tam się rozmawia głownie o internetowych statkach kosmicznych?
--- Koniec cytatu ---
Mona wtedy kiedy to się stało ja siedziałam w samolocie lecącym z Libii do Wiednia i nie myślałam w ogóle o grze a o tym że udało mi się wylecieć
Tradów jest masa ale tylko mój sprzęt był sprzedawany
Bo nie mam czasu
Laptop zeskanowany nic nie znalazło
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej