Eve Online > Dyskusje ogólne
Okradzenie konta
Aenyeweddien:
W czasie kiedy ja starałam się wydostać z Libii jakiś ******* włamał mi się na konto i je dokładnie wyczyścił jestem załamana i zdenerwowana dodatkowo.
Napisałam petycje nie wiem czy i jak zostanie rozpatrzona ale po tej akcji życzę temu sk.... tego co najgorsze wiem że nie powinnam ale to silniejsze ode mnie
P_UNKNOW:
Najpierw dobrze pomyśl czy to włam, czy po prostu mógł ktoś mieć namiary na twoje konto .... Miejmy nadzieję, że przy zakładaniu konta podałaś realne dane, bo będziesz mieć sporą listę pytań weryfikacyjnych. Jeśli wszystko będzie się zgadzać powinno udać Ci się odzyskać konto. Powodzenia!
Aenyeweddien:
--- Cytat: Pawel Unknow w Luty 23, 2011, 19:37:47 ---Najpierw dobrze pomyśl czy to włam, czy po prostu mógł ktoś mieć namiary na twoje konto .... Miejmy nadzieję, że przy zakładaniu konta podałaś realne dane, bo będziesz mieć sporą listę pytań weryfikacyjnych. Jeśli wszystko będzie się zgadzać powinno udać Ci się odzyskać konto. Powodzenia!
--- Koniec cytatu ---
Nie mógł bo hasło zmieniłam miesiąc temu i nikomu nie podawałam...
Prawdziwy mail, płatność z karty kredytowej na moje imię i nazwisko - wrzuciłam opcje hasła tymczasowego i konto z postacią mam tyle że prawie gołe
CATfrcomCheshire:
kurde... u nas w aliansie tez mielismy taka sytuacje pare tygodni temu - zastanow sie, czy nie wlazilas na evegate przez jakies dziwne linki, poza tym sprawdz gdzie trafila twoja kasa i stuff, komu je wlamywacz sprzedal.
Aenyeweddien:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 23, 2011, 19:51:49 ---kurde... u nas w aliansie tez mielismy taka sytuacje pare tygodni temu - zastanow sie, czy nie wlazilas na evegate przez jakies dziwne linki, poza tym sprawdz gdzie trafila twoja kasa i stuff, komu je wlamywacz sprzedal.
--- Koniec cytatu ---
Nie kojarzę...
Stuff wylądował na markecie za śmieszne pieniądze (z jednego systemu tylko chyba ale tam miałam prawie wszystko w związku z przeprowadzką) a za kasę ktoś kupił plexa i ten nadal jest w hangarze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej