Eve Online > Dyskusje ogólne

Okradzenie konta

<< < (5/20) > >>

AreQ:
a gdzie (z jakiego kompa) się logowałaś do Eve, tylko ze swojego np lapka, czy z innych jeszcze miejsc?
Korzystałaś przy tym z jakiego dostępu: hotspoty, sieci wifi, jakieś stałe łącza? Tutaj ktoś mógł Ci dane podciągnąć.

F-YU:
ktoś ci się na email prawdopodobnie włamał - zmień to konto - i nie podawaj maila skojarzonego z eve nikomu
pewnie włamywacz stwierdził że już się poczty ofiary naczytał - czas było coś zarobić...

Aenyeweddien:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Luty 23, 2011, 22:13:58 ---a gdzie (z jakiego kompa) się logowałaś do Eve, tylko ze swojego np lapka, czy z innych jeszcze miejsc?
Korzystałaś przy tym z jakiego dostępu: hotspoty, sieci wifi, jakieś stałe łącza? Tutaj ktoś mógł Ci dane podciągnąć.

--- Koniec cytatu ---

Do gry tylko z lapka, na stronę eve-o i eve gate także z komputera w pracy
Dostęp do gry za pomocą sieci WIMAX tylko i wyłącznie (łącze radiowe z hasłem łączenie bezprzewodowe); dostęp do stron sieć WIMAX oraz WIMAX przepuszczony za pomocą VPN przez Dryteka firmowego i sam WIMAX (wszystko zahasłowane łączenie za pomocą kabla).

--- Cytat: solo w Luty 23, 2011, 22:36:56 ---ktoś ci się na email prawdopodobnie włamał - zmień to konto - i nie podawaj maila skojarzonego z eve nikomu
pewnie włamywacz stwierdził że już się poczty ofiary naczytał - czas było coś zarobić...

--- Koniec cytatu ---

Nie ma żadnych przesłanek że ktoś mi się na maila włamał...

Hastrabull:
zmień wszystkie hasła. na wszelki wypadek.

=edytka=
ciesze sie, ze wrocilas z libii cala i zdrowa :)

[VIDE] Herezja:
A co powiecie na to?

Mój status EVE
Subscription Status:                   Active
Offering:                            Active Game Time
Next Billing Date:               2011-04-05

A na pocztę dostałem dopiero co
http://w593.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8syDOnVK8vB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona