Eve Online > Dyskusje ogólne
Okradzenie konta
Zsur1aM:
Keyloggery na forum eveo, szczegolnie w topicach z linkami OOF do obrazkow.
CCP w takim przypadku oddaje jedynie kase z walleta, niestety nie zwracaja sprzedanych modkow/statkow. Najlepiej w takiej sytuacji jak najszybciej poprosic o ban konta.
Skan:
--- Cytat: Mona X w Luty 23, 2011, 20:31:05 ---I jesli miałaś jakieś role, to zawartość korpowych hangarów.
--- Koniec cytatu ---
Hangary i wallet corpowy nie zostały ruszone. Postać zrzuciła role 2011.02.22 16:09 ET.
Gregorius:
o kuchwa.. gruboo.. A to skur..ensyny ;(
Gośka, petycje wal od razu. Fałszywy EvE Gate miał właśnie ostatnie "żniwa", może i u ciebie coś takiego było ?
Tak czy inaczej, nie łam się!! Na bank bydzie wsparcie! ;)
Doom:
Na poczatek dawaj nick chara na który poszły iski i nie sprzedane asesty, może ktoś rozpozna skur...kowanca
Aenyeweddien:
To dobrze że choć korpowego nie ruszyli - bo miałam role do hangaru...
Skan sprawdź hangary dobrze please bo tam był i sprzęt t2 a u mnie w hangarze nie odpuścili nawet punisherowi...
Jak sprawdziłam za ISK zostały kupione 2 plexy i jednego nadal mam w hangarze (co z drugim nie mam pojęcia) kontrakt żaden nie był wystawiany :o :o
--- Cytat: Zsur1aM w Luty 23, 2011, 20:41:26 ---Keyloggery na forum eveo, szczegolnie w topicach z linkami OOF do obrazkow.
CCP w takim przypadku oddaje jedynie kase z walleta, niestety nie zwracaja sprzedanych modkow/statkow. Najlepiej w takiej sytuacji jak najszybciej poprosic o ban konta.
--- Koniec cytatu ---
Nie wchodzę na forum eve-o z reguły
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej