Eve Online > Dyskusje ogólne

O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)

<< < (5/12) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Platfusek w Styczeń 14, 2011, 11:15:41 ---Chociaż czym się różni potyczka 3 vs 10 z 30 vs 100, niczym oprócz skali bo proporcje te same

--- Koniec cytatu ---

Różni się brakiem logistyków.

3v10, 30v100 i 300v1000 to inne światy w PvP.

Doom:

--- Cytuj ---Akurat w tym wątku temat poruszył Chupa z c0ven, więc nie wiem "do kogo ta mowa".
--- Koniec cytatu ---
Wytłuściłeś w cytacie słowo "głównie" a piszesz jakbyś go nie zauważył. Nie mam czasu zpier***** po każdym temacie w którym coś ktoś napisał w przeciągu ostatniego tygodnia i wstawiać takie info, a niestety w prawie każdym temacie ostatnio syf sie z tej okazji robi. EOT. Wracać do tematu topica

KusKus:

--- Cytat: Platfusek w Styczeń 14, 2011, 11:15:41 ---Czyli inaczej pvp to nie ustawki solo 1 vs 1 albo roamy po pare osób, tylko bloby, supercapsy i 1000 osób na localu. I w taki sposób gre widzą jej twórcy wystarczy obejrzeć którykolwiek film o grze.

--- Koniec cytatu ---

A ja glupi myslalem ze gram w MMO, my fail is my fail...

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 14, 2011, 11:22:09 ---3v10, 30v100 i 300v1000 to inne światy w PvP.

--- Koniec cytatu ---
3v10 i 30v100 to wciąż walka pojedynczych flot. Nie ma potrzeby konsultacji pomiędzy poszczególnymi dowódcami sojuszniczych/własnych zgrupowań. 300v1000 to walki WIELU flot i potrzeba koordynacji.

Jak dla mnie skala ta sama i jedynie chaos narasta. Z drugiej strony to przecież nie ma 2 takich samych walk, nawet jeśli liczby są te same, więc uwaga o logistykach jest nie na miejscu. To jak porównanie walki close RR  BSów i sniper BSów. Nawet porównanie 2 walk sniper BSów jest z dupy, bo przecież obie walki mogą mieć zupełnie inny skład BSów przy tych samych liczbach...

--- Cytat: KusKus w Styczeń 14, 2011, 11:24:31 ---A ja glupi myslalem ze gram w MMO, my fail is my fail...

--- Koniec cytatu ---
Wiesz, to SokoleOko twierdzi, że 1vs1 nie zasługuje na miano PVP.

Yurioni:

--- Cytat: KusKus w Styczeń 14, 2011, 11:24:31 ---A ja glupi myslalem ze gram w MMO, my fail is my fail...

--- Koniec cytatu ---
bo widzisz Kusy ty grasz w to EVE dla pospolstwa, a jest jeszcze to maksymalnie elitarne undergroudowe 1v1, cos a'la Fight Club, a wiesz jakie tam zasady panuja...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej