Eve Online > Dyskusje ogólne
O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)
Chupacabra:
PVP, czyli
Player vs Player
czyż nie???
zatem, zawody:
"kto szybciej przeleci frachtem z Jita do Rens"
"kto więcej nakopie Velda"
"kto więcej zyska na scamie na markecie"
"kto więcej wyprodukuje rakietek"
itd itp
każde takie zawody, to są konkurencje Player vs Player. powiem więcej jak zrobicie konkurs w biciu ratów to też będzie PVP, bo choc przeciwnikiem będzie komputer, to rywalizacja będzie odbywać się między graczami.
Każdy aspekt tej gry i innych gier, od Ogame, przez Simsy online to jest PVP. To jest idea gier online, interakcja z innym graczem.
Reasumując każdy konkurs to jest PVP i wcale nie z końca pleców...
P.S
--- Cytat: KusKus w Styczeń 14, 2011, 09:48:12 ---.....B-B FTW!
BTW maly edit:
Krolik to nie gryzon :o
--- Koniec cytatu ---
KUSKUS Napisałem Gryzonie, a Ty mówisz, że królik to nie gryzoń, wiem, ale ja napisałem gryzonie, a nie króliki, więc nie wiem dlaczego tak szybko CI się skojarzyło. Czyżby Wam ktoś kable pogryzł? :)
Yurioni:
--- Cytat: Yurioni w Styczeń 14, 2011, 16:05:18 ---Bo ja jestem stary forum warrior i zawsze walcze po stronie ciemezcy...
Poza tym **** interesuja mnie fakty :)
To w uznaniu twojego podejścia do merytorycznej dyskusji i używanego słownictwa masz ode mnie parę dowodów uznania.
Doom
--- Koniec cytatu ---
chcialem sie dowiedziec od kiedy powszechne slowo uzywane jako synonim slowa stolec jest uznawane za slownictwo nieodpowiednie w mowie potocznej?
[admin]Od kiedy używasz go w nie przeznaczonej na to części forum. Dorzucić coś za offtopic?[/admin]
Ezachiel:
--- Cytat: Yurioni w Styczeń 14, 2011, 19:19:40 ---chcialem sie dowiedziec od kiedy powszechne slowo uzywane jako synonim slowa stolec jest uznawane za slownictwo nieodpowiednie w mowie potocznej?
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy jest ono traktowane jako wulgaryzm.
http://pl.wiktionary.org/wiki/g%C3%B3wno
Yurioni:
ehhh to widze ze juz nawet starym poczciwym kalem sobie rzucic na forum nie mozna, smutne czasy nastaly, oj smutne...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej