Eve Online > Dyskusje ogólne
O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 14, 2011, 09:02:14 ---Chyba zaszkodził Ci regularny udział w lagfestach :P
--- Koniec cytatu ---
Ciekawa odpowiedz, a ty sokoleoko kiedy ubiles cos solo a nie 20 na 1? Oczywiscie mam na mysli cos wiekszego od noobshipa (i nie pod nie jest czyms wiekszym). Bo to co tu zostalo zaproponowane to walki 1v1 ktore twierdzisz (A przynajmniej twierdziles) ze najbardziej lubisz
KusKus:
Sokole stal sie korporacyjna dzifka, malym tribikiem w wielkiej, ba nawet bym powiedzial jebutnej machinie zwanej BeachBunnies. Przykladnie wykonuje swoja prace podczas mega wielkich wypasionych flot wciskajac co chwile F1 na komende naszych przewspanialych i wszechwiedzacych FC. Jakby nie patrzec dzieki takim robaczkom jak ja czy Sokole cala ta maszyneria jakos idzie do przodu z podniesiona glowa dajac przyklad, jak sie powinno latac w swiecie EvE. Jak ktos nie jest z BUFU i PBN to poprsotu sie nie zna, nie wie co to PvP i ogolnie niech wraca do c0venu.
B-B FTW!
BTW maly edit:
--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 13, 2011, 21:04:40 ---Chyba zrezygnuje z tego forum :( KAżda Idea, każdy pomysł, który się tu rodzi jest od razu z miejsca ZBUTOWANY prze Bufu i inne gryzonie.
--- Koniec cytatu ---
Krolik to nie gryzon :o
Doom:
[admin]Wydzielone z topica o lidze. Zostawiam na razie w dyskusjach ogólnych wiec nie przeginać z udowadnianiem jak to adwersarz w dyskusji nie ma racji. I jedno info głównie dla panów z Pink Side, jak jeszcze raz przeczytam jakikolwiek post który będzie (lub ja go za taki uznam) flamem o Alto poza adekwatnym topikiem we flame to post leci, a autor zarywa punkty.[/admin]
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Styczeń 14, 2011, 11:05:26 ---I jedno info głównie dla panów z Pink Side, jak jeszcze raz przeczytam jakikolwiek post który będzie (lub ja go za taki uznam) flamem o Alto poza adekwatnym topikiem we flame to post leci, a autor zarywa punkty.
--- Koniec cytatu ---
Akurat w tym wątku temat poruszył Chupa z c0ven, więc nie wiem "do kogo ta mowa".
--- Cytat: Dark Flonoe w Styczeń 14, 2011, 09:33:46 ---Ciekawa odpowiedz, a ty sokoleoko kiedy ubiles cos solo a nie 20 na 1? Oczywiscie mam na mysli cos wiekszego od noobshipa (i nie pod nie jest czyms wiekszym). Bo to co tu zostalo zaproponowane to walki 1v1 ktore twierdzisz (A przynajmniej twierdziles) ze najbardziej lubisz
--- Koniec cytatu ---
Patrzyłeś na killboard? Najczęściej walczymy gang vs. gang, a jeśli lecimy "odstrzelić kerbirów", to nie zbieram 20 ludzi. Gdybyś nie wiedział - teraz poluje się na carriery, a bez 10+ ludzi jednak ciężko ubić takiego zwierza.
Poza tym nie myl 1v1 z lataniem solo. Nigdy nie byłem zwolennikiem ustawek i dueli.
No i generalnie zaczepny ton w tym temacie u osoby, dla której 1v1 to can-flipping w hisecu, jest ciut nie na miejscu
Platfusek:
--- Cytat: Mikker w Styczeń 13, 2011, 08:15:13 ---Pomysl z konca plecow tak naprawde pozniewaz to tak naprawde nie bedzie odzwierciedlenie PVP w eve tylko cos sztucznego, w eve pvp nie polega na zasadach turiejowych czy ligowych tylko o kopanie przeciwnika po jajach , walke przeciw przeciwnikowi ktory ma przewaga liczebna lub zblobowanie go , o walke z "wrogami" a nie przyjacielskie meczyki z sztucznymi zasadami ograniczajacymi mozliwosci.Sumujac cos takiego byloby nudne.
--- Koniec cytatu ---
Czyli inaczej pvp to nie ustawki solo 1 vs 1 albo roamy po pare osób, tylko bloby, supercapsy i 1000 osób na localu. I w taki sposób gre widzą jej twórcy wystarczy obejrzeć którykolwiek film o grze.
Chociaż czym się różni potyczka 3 vs 10 z 30 vs 100, niczym oprócz skali bo proporcje te same
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej