Eve Online > Dyskusje ogólne

O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)

(1/12) > >>

Mikker:
Pomysl z konca plecow tak naprawde pozniewaz to tak naprawde nie bedzie odzwierciedlenie PVP w eve tylko cos sztucznego, w eve pvp nie polega na zasadach turiejowych czy ligowych tylko o kopanie przeciwnika po jajach , walke przeciw przeciwnikowi  ktory ma przewaga liczebna lub zblobowanie go , o walke z "wrogami" a nie przyjacielskie meczyki z sztucznymi zasadami ograniczajacymi mozliwosci.Sumujac cos takiego byloby nudne.

SokoleOko:
Alliance Tournament dla ubogich ;)

sc0rp:

--- Cytat: Mikker w Styczeń 13, 2011, 08:15:13 ---Pomysl z konca plecow tak naprawde pozniewaz to tak naprawde nie bedzie odzwierciedlenie PVP w eve tylko cos sztucznego, w eve pvp nie polega na zasadach turiejowych czy ligowych tylko o kopanie przeciwnika po jajach , walke przeciw przeciwnikowi  ktory ma przewaga liczebna lub zblobowanie go , o walke z "wrogami" a nie przyjacielskie meczyki z sztucznymi zasadami ograniczajacymi mozliwosci.Sumujac cos takiego byloby nudne.

--- Koniec cytatu ---

Piekny post a oto odpowiedz CCP na niego: http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=EVE+Online+-+AT8&uni=3  W ankiecie masz 2 opcje na "nie" wybierz sobie ktoras a nie trolujesz. Dla mnie sprawa jest prosta skoro chce cos zrobic niech robi beda chetni do zabawy to jeszcze lepiej a jak powstana z tego filmiki jak z AT to juz wogole bedzie super. Parafrazujac Ferdka K. to "Krytykowac to kazdy umie, a robic nie ma komu."

KusKus:
Jak nie ma sensu czegos robic, to po co to robic?

Post Sokola wyczerpuje temat do konca, AT dla ubogich ;]

PS. Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ktos wpadl na pomysl zrobienia turnieju, jeszcze nikomu (Nie liczac CCP) to dobrze nie wyszlo. Moze ze wzgledu na brak emocji towazyszacych przy normalnym pvp, nie wiem. Wiem tylko ze zwykle pvp >> turnieje,

Yurioni:

--- Cytat: KusKus w Styczeń 13, 2011, 10:31:51 ---Jak nie ma sensu czegos robic, to po co to robic?

Post Sokola wyczerpuje temat do konca, AT dla ubogich ;]

PS. Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ktos wpadl na pomysl zrobienia turnieju, jeszcze nikomu (Nie liczac CCP) to dobrze nie wyszlo. Moze ze wzgledu na brak emocji towazyszacych przy normalnym pvp, nie wiem. Wiem tylko ze zwykle pvp >> turnieje,

--- Koniec cytatu ---
co ty wiesz  o pifipi kusy, przeciez ty ostatnio skilluejsz specki do stejszyn okupejszyn i spejs szip rotejszyn na 5...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej