Eve Online > Dyskusje ogólne
O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)
KusKus:
--- Cytat: Dormio w Styczeń 14, 2011, 11:29:28 ---Wiesz, to SokoleOko twierdzi, że 1vs1 nie zasługuje na miano PVP.
--- Koniec cytatu ---
Wklej fragment bo nie widze.
Chyba lekko nadinterpretowales pewne wypowiedzi.
Dormio:
--- Cytat: Yurioni w Styczeń 14, 2011, 11:33:05 ---bo widzisz Kusy ty grasz w to EVE dla pospolstwa, a jest jeszcze to maksymalnie elitarne undergroudowe 1v1, cos a'la Fight Club, a wiesz jakie tam zasady panuja...
--- Koniec cytatu ---
Ja nie wiem, powiedz jakie ?
--- Cytat: KusKus w Styczeń 14, 2011, 11:33:32 ---Wklej fragment bo nie widze.
Chyba lekko nadinterpretowales pewne wypowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
A choćby tu:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 14, 2011, 11:10:34 ---Poza tym nie myl 1v1 z lataniem solo. Nigdy nie byłem zwolennikiem ustawek i dueli.
--- Koniec cytatu ---
Chociaż to rzeczywiście może moja nadinterpretacja. W końcu solo to również 1vs1 ;) :P
Kaevar:
Zupełnie nie rozumiem problemu. Zawsze mi sie wydawalo ze Eve to gra typu sandbox. Kazdy sobie sam organizuje zabawe. Jezeli ktos chce organizowac taki turniej to co najmniej nie na miejscu jest krytykowanie tego w taki sposob. Sam fakt ze komus sie chce zasluguje na uznanie. Organizator nigdzie nie napisal ze to ma byc "PvP-like experience". Ale widac kazdy powod jest dobry zeby krytykowac, bo to przeciez nie bedzie "prawdziwe-PVP-takie-jak-my-tylko-potrafimy"
Dormio:
--- Cytat: Kaevar w Styczeń 14, 2011, 11:34:42 ---Zupełnie nie rozumiem problemu. Zawsze mi sie wydawalo ze Eve to gra typu sandbox. Kazdy sobie sam organizuje zabawe. Jezeli ktos chce organizowac taki turniej to co najmniej nie na miejscu jest krytykowanie tego w taki sposob. Sam fakt ze komus sie chce zasluguje na uznanie. Organizator nigdzie nie napisal ze to ma byc "PvP-like experience". Ale widac kazdy powod jest dobry zeby krytykowac, bo to przeciez nie bedzie "prawdziwe-PVP-takie-jak-my-tylko-potrafimy"
--- Koniec cytatu ---
Dobrze Ci się wydwało.
Po prostu trzeba jasno powiedzieć, że jest grupa ludzi, którzy uważają, że tylko oni wiedzą co to prawdziwe PVP i prawdziwe EVE. To pewnie jeszcze nie byłoby problemem, gdyby tylko nie przekonywali na każdym kroku, że jedyny właściwy sposób na granie w EVE to PVP, a w dodatku na ich warunkach.
Jak dla mnie tacy ludzie chcą dyktować jak ja (lub inni) mam/powinienem grać.
Yurioni:
I maja do wypowiadania swojego zdania w tym temacie pelne prawo, zupelnie jak przedstawiciele innych mniej slusznych opcji :), co tez zreszta robia wiec nie wiem do czego pijesz Dormio. do tego, ze reszta nie ma sily przebicia, ze maja slaba psyche i na kazda krytyke reaguja placzem i waleniem glowa w sciane itd. itp ? Jesli nie mam racji to prosze oswiec mnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej