Eve Online > Dyskusje ogólne
O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)
SokoleOko:
Bo autor pomysłu od początku wykrzywia to czym PvP w tej grze jest. I dlatego zagłosowałem na "nie". Tyle.
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 13, 2011, 12:51:29 ---Bo autor pomysłu od początku wykrzywia to czym PvP w tej grze jest. I dlatego zagłosowałem na "nie". Tyle.
--- Koniec cytatu ---
Czyli wg Ciebie problemem jest autor, a nie sam pomysł "sportowego" PVP.
Chupacabra:
Chyba zrezygnuje z tego forum :( KAżda Idea, każdy pomysł, który się tu rodzi jest od razu z miejsca ZBUTOWANY prze Bufu i inne gryzonie. Nawet ludzie, którzy kiedyś byli na poziomie po zmianie przedrostka przed nickiem dziczeją.
MAm pomysł wstąpmy wszyscy do BUFU i KRólików, może wtedy Ci malkontenci uznają, że ich zbieranina to zły pomysł i się rozwiążą, dla dobra reszty komunity. ALto już dał przykład, może był szalony, ale w jego szaleństwie była jednak jakaś metoda.
Starakopara:
--- Cytat: Colonel w Styczeń 13, 2011, 20:20:21 ---solo siedzisz w mojej glowie :D
(...) ...kopary i indyki rules :D
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Col :D
SokoleOko:
--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 13, 2011, 21:04:40 ---MAm pomysł wstąpmy wszyscy do BUFU i KRólików, może wtedy Ci malkontenci uznają, że ich zbieranina to zły pomysł i się rozwiążą, dla dobra reszty komunity. ALto już dał przykład, może był szalony, ale w jego szaleństwie była jednak jakaś metoda.
--- Koniec cytatu ---
Chyba zaszkodził Ci regularny udział w lagfestach :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej