Śmietnisko > Off Topic

ipad - z czym to sie je?

<< < (4/7) > >>

magni:

--- Cytat: Doom w Grudzień 22, 2010, 16:46:19 ---Dziękuję postoję. Zwłaszcza że jak juz pisano w tej cenie mozna dostać lapka który takich problemów nie robi i jak się uprzeć mozna mieć praktycznie cały soft legalnie i za free (albo wliczony w cenę)

--- Koniec cytatu ---
dżizas ludzie, czy wy juz tylko 2 stany znacie, albo dostac za darmo albo ukrasc?
napisalem kupic bo nie jest za free tylko kosztuje cos ze 2 euro (nie pamietam dokladnie) - naprawde straszny majatek dla kogos kto rozwaza zakup ipoda za kilkaset euro... wymiekam

Doom:
Akurat w tym wypadku pisałem o linux / win który jest w cenie lapa, oba os na lapie są w stanie odrazu lub po zainstalowaniu darmowego programu zrobić to co omawiany bibelot, który tymczasem w wersji ze sklepu nie robi nic lub prawie nic za darmo i wkurza potrzebą dopłacania (wysokość opłaty ma małe znaczenie, chodzi o sam fakt kupienie nie pełnego produktu). Przypomina to traktowanie nas przez microsoft w kwesti pakietu usłóg win live 9swoja drogą sklepik appla tez chyba miał lub wciąż ma w zwyczaju traktować nasz region jako taki sto lat za murzynami. Do tego w funkcjach związanych z netem to ja decyduję czy chcę czy nie chę odpalać flashy i rużnych innych.

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Grudzień 22, 2010, 18:28:46 ---swoja drogą sklepik appla tez chyba miał lub wciąż ma w zwyczaju traktować nasz region jako taki sto lat za murzynami.

--- Koniec cytatu ---

Muzyki nie kupisz, ale aplikacje owszem - mam konto bez kombinowania, z polskim adresem i kupuję płacąc zwykłą kartą debetową.

Ellaine:
Z czym to się je?
http://d.hatena.ne.jp/shiinaneko/20100715/1279252548

Ja tam w domu zastanawiałem się nad iPadem lub czymś analogicznym jako zabawką dla dziecka. Córka jeszcze pisać nie umie, ale na iPhonie grać lubi bardziej niż na komputerze, więc iPad byłby takim większym iPhonem do gierek, gierek edukacyjnych, rysowania palcem etc. Touchpad jest bowiem bardziej intuicyjny niż myszka i klawiatura. Ale w sumie to za dużo kosztuje na takie zabawy.

Sharkun:
Jeśli o mnie chodzi to całkiem niedawno przymierzałem się do czegoś iPad-o podobnego i trafiłem na całkiem fajna i "zgrabna" zabawkę z pokroju lekko juz chyba zapomnianej idei UMPC (Ultra-Mobile PC) a był to Samsung Q1 ULTRA UMPC (zdjecie poniżej)

oraz link do zakończonej już aukcji... jak widać zainteresowanie było całkiem spore, cena również niczego sobie ;) KLIK

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej