Śmietnisko > Off Topic

ipad - z czym to sie je?

<< < (3/7) > >>

magni:
konwertowanie filmow?
wystarczy kupic na itunes odpowiedni odtwarzacz, CineXPlayer na przyklad i ogladasz normalne avi (xvid i divx) bez zadnego konwertowania
na ipada masz tez sporo aplikacji do pracy, odpowiedniki programow MS Office (wydaje mi sie ze nawet maja import/export z officem)
wiec nie jest to taki bezuzyteczny crap jak to tutaj przedstawiacie

Qreg:
Moze przy okazji podepne sie pod pytanie,

Miał ktos moze do czynienia z kindlem DX? Potrzebuje czegos do czytania PDFow i kurcze to jakos jedyne wyglada rozsadnie (do artykułow naukowych nie wyobrazam sobie 6" wyswietlacza). (iPad jest dla mnie za drogi i kwestia podswietlenia tez wkurza ;))

Gregorius:

--- Cytat: Qreg w Grudzień 22, 2010, 14:23:06 ---Moze przy okazji podepne sie pod pytanie,

Miał ktos moze do czynienia z kindlem DX? Potrzebuje czegos do czytania PDFow i kurcze to jakos jedyne wyglada rozsadnie (do artykułow naukowych nie wyobrazam sobie 6" wyswietlacza). (iPad jest dla mnie za drogi i kwestia podswietlenia tez wkurza ;))

--- Koniec cytatu ---

http://www.epapier.e-tekst.pl/czytniki

Bardzo fajna strona z testami czytników ;) Być może znajdziesz ciekawszą alternatywę ;)

HammerSnake:
Moja cała rodzinka zaopatrzyła się w  w sony prs 500. Zaczęło się od tego ,że jedna osoba sobie kupiła i potem wszyscy  sobie zażyczyli ten czytnik pod choinkę  :D.

Niby 6 cali ,ale to format w zasadzie większości książek, no może minimalnie mniejsza strona chyba o 3 cm jak liczyłem z linijką. W takiej grze Endera zamiast jak w wersji drukowanej 325 stron mam bodajże 380.

http://allegro.pl/sony-prs-500-ebook-reader-czytnik-polska-czcionka-i1378551037.html

Doom:

--- Cytuj ---konwertowanie filmow?
wystarczy kupic na itunes odpowiedni odtwarzacz, CineXPlayer na przyklad i ogladasz normalne avi (xvid i divx) bez zadnego konwertowania
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję postoję. Zwłaszcza że jak juz pisano w tej cenie mozna dostać lapka który takich problemów nie robi i jak się uprzeć mozna mieć praktycznie cały soft legalnie i za free (albo wliczony w cenę)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej