Eve Online > Dyskusje ogólne
Ile miales SP po pierwszym roku roku gry?
Straszny:
jako pilot uwielbiający Hurka stwierdzam że faktycznie... niestety fajne pvp solo albo w małej grupie zaczyna się tak naprawdę od HACa, wcześniej BC czy AF to namiastki zabawy i skuteczności jaką potrafi dać w dobrych rękach HAC. W sumie we flotach HACe też teraz stanowią równie ważną broń jak BSy, choć o innym przeznaczeniu.
@Julius
a nie jest tak że bez cybernetyki nie można włożyć tych najlepszych bojowych impów (chyba że źle już pamiętam)? bez nich solo cięzka sprawa, szzególnie że solujący mają na ogół mocno wypimpowane statki i chary, na czas zabawy.
Skeer:
Ja po roku gry (w którym były ze 3 tygodnie przerwy i 6 miechów grania bez impli - bo mnie nie było stać na nie) miałem około 15kk SP. Learningi 5/4. Mało z powodu tej cholernej charyzmy - zrobiłem postać zanim poczytałem fora, a potem mi się ona tak spodobała, że olałem robienie nowej :)
Thank CCP for remap! :D
Natomiast powiem coś fajnego: Vaga jest wg mnie do dupy. Droga, ciężka, powolna. Wolę Sabra. Ogólnie HACe mi tak sobie leżą (Ishtar żeby sobie poracić troszkę, Muninn jako sniper HAC). Sabre i Scimitar dały mi w tej grze dużo więcej funu niż inne statki Minmatar/Gallente, którymi mogę latać. I nie zmienił tego nawet HAC na 5 - po prostu nie umiem się przestawić na Vagę.
Julius Septimus:
--- Cytuj ---a nie jest tak że bez cybernetyki nie można włożyć tych najlepszych bojowych impów (chyba że źle już pamiętam)? bez nich solo cięzka sprawa, szzególnie że solujący mają na ogół mocno wypimpowane statki i chary na czas zabawy.
--- Koniec cytatu ---
No ja narazie jestem na poziomie uczenia się jeszcze róznych rzeczy, a że nie chce mi się czasu poświecać na strzelanie do krzyzyków to ze wzgledów finansowych latam z parą +3.
Staram się zarabiać produkcją sprzętu t2 na alcie, ale to raczej hobby zabawa niż prawdziwe źródlo dochodu - zdecydowanie wiecej bym zarobił racąc :)
Na mordownie wszystkiego co się rusza i nie ucieka na drzewo solo przyjdzie jeszcze czas :).
Nie dalej jak kilka dni temu skończyłem skillowac lasery t2, teraz idę w HACe, logistyka i cov opsa, żeby mieć czym latać w róznego typu gangach, potem jeszcze jakies poboczne skille i albo skillowanie drugiej rasy do cruisów, albo robienie large gunów T2 zeby się przydać we flocie.
Narazie głównym źródłem satysfakcji jest dla mnie stacklowanie cepa mimo, ze zaczynałem go gonić ze 100km, lub wybicie czegoś z cloaka - ogólnie "przydawanie się" dla gangu. Dużo przede mną :)
Doom:
--- Cytuj ---a nie jest tak że bez cybernetyki nie można włożyć tych najlepszych bojowych impów (chyba że źle już pamiętam)?
--- Koniec cytatu ---
Lern imple do +3 wymagają cybernetyki na 1
+4 i sporaczęść hardów +3, część tych +5 oraz (chyba) LG pirackie cyber 4
+5 , pirackie sety, oficerskie i pozostał +5 hardy cyber na 5
Goomich:
--- Cytat: Sammani w Styczeń 15, 2010, 11:51:46 --- a nawet przebija tych ktorzy rozplanowali sobie kariere eve na 5-6 lat npcowania by wkoncu w pimped frakcyjnym bsie uderzyc do 0.0.
--- Koniec cytatu ---
I stracili go na pierwszej bramie w low.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej