Eve Online > Dyskusje ogólne

Ile miales SP po pierwszym roku roku gry?

(1/7) > >>

Stary Pierdola:
Ponieważ 8 Lutego będą urodziny Starego P'ergisha sprawdziłem jego SP i wychodzi na to ze będzie miał około 20 mil SP (w dniu dzisiejszym ma dokładnie 18 714 885).  Ciekawi mnie czy jest to dobra liczba czy tez zostaje w tyle za innymi.
Podkreślam ze mój plan to wyskalowanie Amarrskiego BS do robienia misji ze wszystkimi potrzebnymi do tego support skills tak ze nie zawsze uczyłem wykorzystując maksymalnie swoje atrybuty.

P.S.Planuje długie granie w EVE tak ze najpierw zrobiłem wszystkie Learning skills na V (to okolo 5.4 mil)
Miałem od początku dużo kasy (Star nie jest moją pierwsza postacią) i moglem sobie pozwolić natychmiastowe przechodzenie na lepsze implanty w czasie skilowania Cybernetics czyli w zasadzie od początku mam załadowane +5 na wszystkich atrybutach.

Xarthias:
Koksiarz  :2funny:
I chwalipięta :P
Z tego co pamiętam, to ja miałem po roku nieco ponad 10kk... A na pewno mniej niż 15...
Ale wtedy nie było bonusów na start (czyli "darmowych" kilkuset tysięcy punktów), set impli +3 kosztował 300-400 baniek, a możliwości zarobkowe były sporo mniejsze niż dzisiaj :)

Shador Xhaar:
No coz mi do roku zostalo jeszcze wiecej niz... 350 dni :) Sumy ktore podajecie sa dla mnie chwilowo abstrakcyjne.

Swoja droga, zastanawiam sie nad kupnem implantow (z tym, ze chyba jeszcze za wczesnie na nie)

Stary Pierdola:

--- Cytat: Shador Xhaar w Styczeń 15, 2010, 09:08:31 ---No coz mi do roku zostalo jeszcze wiecej niz... 350 dni :) Sumy ktore podajecie sa dla mnie chwilowo abstrakcyjne.

Swoja droga, zastanawiam sie nad kupnem implantow (z tym, ze chyba jeszcze za wczesnie na nie)

--- Koniec cytatu ---
Rob misje , dostaniesz implanty jako nagrode (no nie wszystkie ale zawsze cos) , lepsze bedziesz mogl kupic w LP store taniej niz na rynku.

Morbius:
uff chyba nawet mniej niż 10kk albo coś koło tego
Byłem totalnie zielony, na początku olałem learningi i w ogóle skilowałem jakieś nonsensy (zacząłem od shieldów i rakiet  :uglystupid2:)
implantów nie używałem w ogóle i dopiero po 2 -3 miesiącach zacząłem to wszystko prostować  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej