Eve Online > Dyskusje ogólne
Ile miales SP po pierwszym roku roku gry?
SokoleOko:
To jest patologia i w czystej postaci failbearyzm.
Ja po prostu klepałem misje i bawiłem się w lowsecowe PvP do czasu wbicia HAC na IV. Po czym poszukałem korpa, złożyłem podanie i spakowałem walizki żegnając się z Kor-Azor, gdzie mieszkałem 9 miesięcy.
Morbius:
HammerSnake:
Roczek z eve miałem w zeszłym tygodniu bodajże i na liczniku było nieco ponad 17m skill points.W zasadzie zawsze na + 3 skillowałem ,a od paru miesięcy na +4.
Btw ceny +4 ostatnio znacząco spadły.
cyber na 5 jest jeszcze potrzebne do implów leadershipowych.
sneer:
ja zaczynałem jak dziecko we mgle :) nawet centralę znalazłem jak już prawie roczek mi w grze stuknął
miałem jesli dobrze pamiętam cos koło 18mil sp
wczesna - bo po 4 miesiącach chyba przeprowadzka do null to słabe imple i wolniejsze skillowanie zawsze ...
ale z innej strony - nie żałuję
nie ma czegoś takiego jak idealna ścieżka postępowania
robi sie to co komu pasuje albo daje fun
próba wskazywania jedynej słusznej drogi jest .... zabawna
Ian666:
--- Cytat: Skeer w Styczeń 15, 2010, 12:35:08 ---Natomiast powiem coś fajnego: Vaga jest wg mnie do Zostałem ocenzurowany. Droga, ciężka, powolna. Wolę Sabra. Ogólnie HACe mi tak sobie leżą (Ishtar żeby sobie poracić troszkę, Muninn jako sniper HAC). Sabre i Scimitar dały mi w tej grze dużo więcej funu niż inne statki Minmatar/Gallente, którymi mogę latać. I nie zmienił tego nawet HAC na 5 - po prostu nie umiem się przestawić na Vagę.
--- Koniec cytatu ---
Bo ty Skeer każdym statkiem chcesz latać jak cepem stąd zawsze będziesz sabrem albo scimim ;)
@ Nie pamiętam ile miałem sp po roku ale pamiętam że miałem cholernie długi skill plan a najśmieszniejsze jest to że z każdym rokiem ten skillplan jest coraz dłuższy :P
btw można by kiedys usunąć to zostałem ocenzurowany to nie jest kółko różańcowe wniebowziętego jezusa zawsze panującego nieśmiertelnego, nie idzie tego wyłączyć w opcjach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej