Eve Online > Dyskusje ogólne
Ile miales SP po pierwszym roku roku gry?
Wraith:
Całkowita racja - my bad. Po pracy, bez obiadu i takie baboły wypisuję. :uglystupid2:
Sammani:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 15, 2010, 13:14:21 ---To jest patologia i w czystej postaci failbearyzm.
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie failbearyzmem jest tez model, ktory Ty lansujesz. Tobie sie udalo, ale smiem twierdzic, ze wiele osob nie zdzierzy 10-12 miechow na misjach. Ja wytrzymalem cale 4 misje w kestrelu zanim wyladowalem w 0.0 (co nie zmienia faktu ze pozniej w 0.0 naklepalem ich miliony :P, ale wtedy juz mialy realny cel: statki na pvp). C0ven jest pelen graczy, ktorzy wczesnie wyladowali w 0.0 isobie swietnie radza. Ilu z nich by sie zalamalo probujac w empire na jednym z najgorszych pve jakie istnieje w mmo zbudowac zaplecze finansowe? Pomijam juz fakt ze noobek wiecej zarobi sprzatajac po kolegach w 0.0 z paskow zlom niz klepiac l3, a nawet l4 poki skilli by nie zdobyl. Ilu graczy odkladajac wyprawe do 0.0 ostatecznie stalo sie pelnymi failbearami (jak sam ich nazywasz), ktorzy zyja w strachu przed 0.0 i przeswiadczeniu, ze nie sa "jeszcze gotowi".
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 15, 2010, 13:14:21 ---Ja po prostu klepałem misje i bawiłem się w lowsecowe PvP do czasu wbicia HAC na IV. Po czym poszukałem korpa, złożyłem podanie i spakowałem walizki żegnając się z Kor-Azor, gdzie mieszkałem 9 miesięcy.
--- Koniec cytatu ---
Nie wytrzymalbym 9 miechow w empire. Dawno bym zmienil gre. Ba misje w 0.0 doprowadzily do tego ze wzialem sie za Aiona. Naszczescie koledzy mi pokazali, ze sa normalne sposoby zarobku w eve ;).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej