Eve Online > Dyskusje ogólne

Ile miales SP po pierwszym roku roku gry?

<< < (3/7) > >>

KusKus:
18.5kk mi wyszlo na poczatku roku ;]

Sammani:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 15, 2010, 11:17:40 ---Ech, festiwal epeenu nam tu wyszedł  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Wyszedl bo sugerujesz nie prawde. Eve to zabawa, nie mozna roku spedzic na przygotowaniach by wkoncu robic to co sie chce. Umiejetne zycie w 0.0 pozwala na taki przyrost gotowki by olewac straty klonow i implantow. Piekno w eve jest takie, ze 2 dniowa postac w rifterku na mwd z punktem moze latac z tymi co graja w gre po lata i zabijac, uczyc sie. Gralem w l2 na oficjalu i juz sie nasluchalem goniac koksow na top lvlach przez kilka miechow, ze pvp to dopiero na ostatnim lvlu, ze to tylko 8-9 miechow lub 4-5 z botem etc. Gra ma przynosic rozrywke i jak ktos chce sie strzelac to niech sie strzela od dnia pierwszego, pierdoli sp i iski. Wszystko przyjdzie z czasem i sie wyrowna. Pomoc od kolegow z korpa i rady oraz bogactwa 0.0 spokojnie nadrobia braki, a nawet przebija tych ktorzy rozplanowali sobie kariere eve na 5-6 lat npcowania by wkoncu w pimped frakcyjnym bsie uderzyc do 0.0.

btw. 400 killi czy real killi :>?

Crux:

--- Cytat: Sammani w Styczeń 15, 2010, 11:10:07 ---No a ja mam postac starsza od Twojej o pol roku. Mam wiecej killi...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 15, 2010, 11:17:40 ---(...) bo ja w 3 miesiące stuknąłem ponad 400 killi w 0.0 (z czego większość w małych gangach(...)
Ja poleciałem do 0.0 po 11 miesiącach grania ze skillami na HAC'a i walletem pozwalającym na bezstresowe latanie. Patrząc na KB, mam 10x więcej killi...

--- Koniec cytatu ---
Wybaczcie Panowie, ale nie mogę się powstrzymać ;D
http://www.youtube.com/watch?v=GFzdwNiZldo#

SokoleOko:
Doskonałe  :2funny:

--- Cytat: Sammani w Styczeń 15, 2010, 11:51:46 ---Eve to zabawa, nie mozna roku spedzic na przygotowaniach by wkoncu robic to co sie chce.

--- Koniec cytatu ---

Gram od połowy listopada 2008, od końca lutego 2009 latałem regularnie na PvP, tyle że z racji skilli i trzymania SS-a na poziomie umożliwiającym poruszanie się po hisecu, killi nie było aż tak wiele co ostatnio.

Natomiast doświadczenie z przesiadki na Vagasa jest właśnie takie, że fajne PvP zaczyna się dopiero od HAC'a.

--- Cytat: Sammani w Styczeń 15, 2010, 11:51:46 ---btw. 400 killi czy real killi :>?

--- Koniec cytatu ---

http://www.ushrakhan.com/alliance/edk/?a=pilot_detail&plt_id=43221

Julius Septimus:
Ja grałem przez trochę ponad 6 miesięcy (z ogromnymi przerwami od 2007. trial, potem 3-4 teraz znowu 1,5), od pierwszego tygodnia gry siedzę w 0.0 (najpierw providence, potem w czasach pierwszej inwazji na 49- w C0ven). Poczatkowo latałem oczywwście jako tackler frytkami, nastepnie afkami i cepami, z niewielkimi przerwami na polatanie sobie cruisem lub BeCkiem. Jaja oczywiście wtapiałem (mwd przepalam zwykle żeby kogoś złapać, na ucieczkę nie zawsze starcza :P )ale moim priorytetem w wydatkach zawsze były imple +3 (po pewnym czasie wpadłem na pomysł posiadania w głowie tylko 2 na to co akurat skilluje - polecam!). Cybernetyki nie podniosłem nigdy tak wysoko, żeby mieć +4, learningi mam wszystkie na 4 i nie chce mi się podnosić ich wyżej.
Mam 10,5 M sp. Przez ostatnie półtora miesiąca aktywności (z przerwą na dwutygodniowy wyjazd i przy tym ponownie uczac się pvp po dłuuuuugiej przerwie) nabiłem ok. 100 real kills.

--- Cytuj ---Eve to zabawa, nie mozna roku spedzic na przygotowaniach by wkoncu robic to co sie chce.
--- Koniec cytatu ---
Eve prócz pvp ma naprawdę świetny moduł ekonomiczny - wierze, ze wiele osób może się świetnie bawić zajmując się produkcją, handlem itp. ani razu do nikogo nie strzelając (w to, ze ktoś może się bawić kopiąc mimo wszystko nie wierzę).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej