Eve Online > Dyskusje ogólne

Taktyki w low-sec

<< < (8/14) > >>

Straszny:
o mistrzu po prostu zabiłeś mnie tym postem

"nie wiem co powiedzieć ale pokrytykuje sobie"

doi tego też nie potrafisz sie powstrzymać od wycieczek osobistych? Zapostowałem chłopakom bardzo moim zdaniem ciekawą koncepcję, sam latam wieloma fitami KTÓRYMI PRAWIE NIKT NIE LATA. I co? To takie smieszne ze szukam nieszablonowego rozwiązania  ?  AUHAUHAHAUHA jaki glupi ..  nie chce latać jak 30 000 niedzielnych pvperow na gate-kampie w 0.4-highsec. No żal po prostu...

licząc ze statek ma zawsze przeciwnika w optimalu i nie traci czasu na dobijanie to sprzedawany dps przez krótki czas walki (plus szansa na wysokie wraki przy salwach artylerii) jest taki sam jak nie większy niż z teoretycznie mocniejszych broni close.

A samotny pilot stoi praktycznie w miejscu na scramblu i 2 webach tak samo jak na scramblu i 30 webach.

SokoleOko:
Panowie, nie ma sensu wzajemnie się atakować.

Straszny patrzy z punktu widzenia wyszkolonego snajpera, który lubi strzelać do celu, który go nawet nie widzi, a walka wręcz go brzydzi, bo "od tego buty tracą połysk". Z kolei my jesteśmy sprawni w używaniu kastetów, brzytw i tulipanów, bo strzelać z karabinu jeszcze nie umiemy. No i cóż, faktycznie krew czasem nam dres splami  :coolsmiley:

Yadabyte:
Uwaga - osobista wycieczka , offtop , noob post (i co tam jeszcze) : SokoleOko imo masz talent pisarski chlopie.

Khan Soriano:

--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 13:32:36 ---o mistrzu po prostu zabiłeś mnie tym postem

"nie wiem co powiedzieć ale najprościej krytykować"

też nie potrafisz sie powstrzymać od wycieczek osobistych? Zapostowałem chłopakom bardzo moim zdaniem ciekawą koncepcję, sam latam wieloma fitami KTÓRYMI PRAWIE NIKT NIE LATA. I co? To takie smieszne ze szukam nieszablonowego rozwiązania  ?  AUHAUHAHAUHA jaki glupi ..  nie chce latać jak 30 000 niedzielnych pvperow na gate-kampie w 0.4. No żal po prostu...

licząc ze statek ma zawsze przeciwnika w optimalu i nie traci czasu na dobijanie to sprzedawany dps przez krótki czas walki (plus szansa na wysokie wraki przy artach) jest taki sam jak nie większy niż z teoretycznie mocniejszych broni close.

--- Koniec cytatu ---
Krytykuje twoj pomysl, wycieczka osobista to byl sarkazm i nie plakalbym tak z tego powodu.

Wielu ludzi lata na bardzo glupich fitach i takie jest ich (i twoje) prawo, gorzej kiedy podsuwasz takie pomysly komus innemu i sprzedajesz jako cos co dziala, samemu tego nie sprawdzajac.

Zbierz swoich chlopakow, my zbierzemy naszych i mozemy sie umowic co do liczby, rodzaju statkow i zobaczymy jaki bedzie wynik starcia? Ja obstawiam, ze pada wasz tackle, a u nas wszyscy bezpiecznie wywarpowuja/skacza.

Straszny:
my nie latamy becekami semiclose, troche za stare chary, wogole rzadko w lows BUFU bywa, raczej jak ma kontrakt, albo pos-war dla high-enda. Ja lubiłem kiedyś lowsec przez dużą ilość choatycznych walk. Czasem bawimy sie hotdropując z Tytków flotke BSow closeRR albo semi-long RR wlasnie na lowsecowe korporacje pvp. TO co proponuje jest dla młodszej stażem grupy graczy, w zamyśle ma drastycznie ograniczyć ich straty w bitkach, choc faktycznie może troche starszej niż staż Chimery.

I owszem sprawdzałem że to działa.

nie rozumiem natomiast waszej reakcji - poza krytyką pomysłu na semilong w lowsecu, który nie mieści wam sie w głowach, udzieliliście w temacie choćby jednej rady chłopakom?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej