Śmietnisko > Archiwum

EVE: recenzja

<< < (19/21) > >>

Farin:

--- Cytat: "blaster" ---
--- Cytat: "Farin" --- Chcia?bym prosi? o aktualne info dot. tejze gry.
--- Koniec cytatu ---

A moze zadal bys sobie troche trudu i przeczytal pare postów w dziale noobgarten bo rece mi opadaja jak widze takie pytania  :P
--- Koniec cytatu ---

To dobrze, ?e nogi chodzia? masz sprawne:]

Przegladam to forum od paru dni i poprostu nie znalaz?em odpowiedzi na pytania - w tym topicu np. wi?kszo?c czasu zajmuj? k?utnie, z których nic si? nie dowiaduj? bo nieznam poj??...
Zreszt?  " Jeden kwiatek nie czyni wiosny" a wi?c jedno zdanie to nie ca?y post :p
szukasz dziur w ca?ym niezadaj?c sobie trudu aby przyj?e? si? ca?o?ci :p
Nie sko?czy?em przegl?da? tu wszystkiego i poprostu aby spraw? przyspieszy? zarejestrowa?em si? i poprostu si? zapyta?em.
Dormio szkoda, ?e odrazu za leniwca mnie bierzesz, no ale có? mówi sie trudno zyje si? dalej. Dzieki za odpowied?, zobacz? jeszcze jak to si? je i postaram zatrze? swoje pierwszenieudane wyst?pienie na tym forum...

Dormio:
Farin - przecie? nie nazwa?em Ciebie leniwym - po prostu jest grupa ludzi (niestety wi?ksza) która... hmm je?li wolisz to u?yj? innego sformuowania - woli by? wygodna i poczeka? a? inni odpowiedz?.

Farin - uwierz mi, ?e nie ma znaczenia co ludzie o EVE mówi? - najwa?niejsze b?dzie to co sam odkryjesz. Jednych zachwyca elastyczno?? w wyborze celu gry, innych elastyczno?? w wyborze celu do którego strzelaj?. Zastanów si? czy zach?ci?bym Ci? rozpisuj?c si? o tym jak fajnie i superasko jest kopa? minera?y, a Ty akurat jeste? typem cz?owieka, który woli PVP ? Dlatego napisa?em - ?ci?gnij klienta i zainstaluj. Zrób sobie tutorial - on naprawd? w tej grze pomaga. Wtedy dopiero zrozumiesz, ?e wi?kszo?? odpowiedzi na pytania jakie masz, jakie b?dziesz mia? b?dzie si? pojawia? automatycznie w miar? jak b?dzie Ci przybywa? SP. No i chyba najwa?niejsze - uszanuj innych którzy po?wi?caj? swój czas by przeczyta? i wyszuka? informacje jakie dla nich s? wa?ne, to o co pyta?e? NAPRAWD? by?o ju? opisywane na tym forum.

Xart - dla mnie zabawa zacz??a si? tak naprawd? jak przekroczy?em 10mln SP, ale ju? wiem, ?e kolejne mln to ju? tylko "szlif" na obrazie ca?o?ci... to po prostu kolejne 2, 3 lub 5% do jakiej? cechy. I s?dz?, ?e posiadaj?c ponad 180 skilli na przy najmniej lvl1 wiem o czym mówi? (tiaaa... szkoda tylko, ?e wci?? nawet nie mam 2/3 wszystkich jakie s? w grze - nieoficjalny skill "Skills gathering" jest najtrudniejszy, bo co jaki? czas masz degradacj?  :wink:   :shock: ).

Xarthias:

--- Cytat: "Dormio" ---Xart - dla mnie zabawa zacz??a si? tak naprawd? jak przekroczy?em 10mln SP, ale ju? wiem, ?e kolejne mln to ju? tylko "szlif" na obrazie ca?o?ci... to po prostu kolejne 2, 3 lub 5% do jakiej? cechy. I s?dz?, ?e posiadaj?c ponad 180 skilli na przy najmniej lvl1 wiem o czym mówi? (tiaaa... szkoda tylko, ?e wci?? nawet nie mam 2/3 wszystkich jakie s? w grze - nieoficjalny skill "Skills gathering" jest najtrudniejszy, bo co jaki? czas masz degradacj?  :wink:   :shock: ).
--- Koniec cytatu ---

No có?, nie zgodz? si? z Tob?, ale nie b?d? dyskutowa?, bo raz ?e kompletnie IMHO a dwa ?e nie w?tek do tego :)

Dormio:
Ha... ale z czym si? nie zgodzisz ? Z tym, ?e kolejny lvl to 2, 3 lub 5% do jakiej? cechy ? A mo?e z tym, ?e Skills Gathering jest najtrudniejszy, bo co jaki? czas masz degradacj? ?
Bo to, ?e mi akurat zabawa si? zacz??a po przekroczeniu 10mln SP to oczywi?cie MSZ.  :twisted: No i masz racj? to nie topic na takie dysputy  :roll:

Aenyeweddien:
Farin my?l? ?e na samym pocz?tku powiniene? przeczyta? FAQ zrobione przez MrJacka - niektóre dane s? odrobin? nieaktualne (jak np. warto?ci i ceny klonów) ale jest to dla pocz?tkuj?cego bardzo dobra lektura:

http://www.motocykl.org/upload/poradnik_eve.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej