Śmietnisko > Archiwum
EVE: recenzja
unique|tom:
Chcia?bym ?eby?my stworzyli nasz?w?asn? recenzj? EVE - pod k?tem nowych graczy. Z cyklu: Jak wyja?ni? komu? z zewn?trz na czym polega fenomen EVE i czym ona jest tak naprawd?.
W tym topicu chcia?bym pozbiera? wasze rozmy?lania na ten temat i na koniec zebra? je w jedn? kompletn? recenzj?. Tematów jakie powinna poruszy? taka recenzja jest mnóstwo, tote? sugeruj? ?eby ka?dy oprócz ogólnego opisywania EVE opisa? szczegó?owiej swój kawa?ek EVE, w któym si? specjalizuje. To na pewno wzbogaci tak? recenzj? i nikt z nas po tym nie b?dzie musia? setki razy t?umaczy? nowym graczom dlaczego EVE jest jedyna :).
Prosze przesy?a? przemy?lane posty, na bierz?co postaram si? je analizowa? i tworzy? rozprawkow? recenzj?.
LittleBig:
Coz, :lol: :lol: :lol:
unique|tom:
--- Cytat: "LittleBig" ---Coz, :lol: :lol: :lol:
--- Koniec cytatu ---
:shock:
...Prosze przesy?a? przemy?lane posty...
LittleBig:
Ok, tworcze niech bedzie. Sam chciales...
--- Cytat: "unique|tom" ---Chcia?bym ?eby?my stworzyli nasz?w?asn? recenzj? EVE - pod k?tem nowych graczy. Z cyklu: Jak wyja?ni? komu? z zewn?trz na czym polega fenomen EVE i czym ona jest tak naprawd?.
--- Koniec cytatu ---
Tak naprawde nie wiem na czym polega fenomen Eve. O ile w ogole fenomen takowy istnieje. Gralem w rozne gry online i zdecydowanie w Eve najkrocej. Ladna grafika to nie wszystko a poniewaz wole gry RPG (MMORPG) to Eve niestety taka nie jest (dopiero Shiva wniesie cos wiecej w temacie RPG). Oczywiscie moj punkt widzenia jest bardzo wybiorczy i nie uwzglednia dobrego PvP/CvC/AvA ktore ponoc ma Eve. Ja tak naprawde rezygnuje szybko z gry jesli nie ma co wniej robic jesli chodzi o RPG, zapewne jednak sa ludzie ktorym ten sposob gry sie podoba i baaardzo odpowiada. Jesli mialbym recenzowac Eve wystawilbym jej 5 na max 10 ale sa ludzie ktorzy sie bardzo oburza ta ocena no bo przeciez jak Eve ? 5/10 ? 10/10 jest wlasciwa ocena ! Jesli zagrasz w Eve wiecej niz 6 miesiecy i bedziesz podtrzymywal 10/10 jest juz stracony, Eve pochlonela Cie na zawsze ;) jesli nie to chyba jednak zgodzisz sie z moja 5/10.
P.S. Eve to gra bardziej ekonomiczna niz strategiczna, moze wlasnie stad moja niechec, ekonomia rzadzi swiatem dlaczego to przenosic wiec na swiat wirtualny ?
P.S. II. Eve jest natomiast na pewno gra obok ktorej kazdy szanujacy sie MMOPG'owiec nie powinien przejsc obojetnie.
Pelias:
No, zgadzam sie z 5/10.
dodajac jeszcze tego skretynialego debila Ovrcostam oraz bugi w jakze wspanialym PvP/CvC/AvA - 3/10 to maks.
Ostatanio czlowiek czytal na forum krotki spis bugow - ponad 40. Sam moglbym do niego dodac jakies 20.
do tego dochodzi wkurwiajace podejscie coniektorych kolesi do poprawiania tychze - po ostatnim patchu EVE traci synchro przy lockowaniu/podowaniu.
I co - 2 tygodnie lezy petycja(z 7 odpowiedizamy z automaty).
Bugreport kumpla od 10 dni nie ruszony...
A blad uniemozliwia jakiekowliek PvP (latanie na slepo, opierajac sie na tym co ci kumple na TS powiedza nie jest tak fajne...).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej