Śmietnisko > Archiwum
EVE: recenzja
Farin:
Witam jestem nowy :] Gry nie mam, poniewa? nie jestem jeszcze na ni? zdecydoany(tym bardziej ?e pocinam w WoW). Chcia?bym prosi? o aktualne info dot. tejze gry.
np. na czym si? skupia, z czym to si? je, czy jedna postac moze naraz sterowac/wydawac komendy kilku statkom, noi na czym polega? ;]
Oczywi?cie te pytania s? tylko przyk?adowe, wi?c dodatkowe informacje pomog? mi si? zdecydowa?. prosz? o rzeczowe przedstawienie opini, a nie reklam? produktu :]
Jeszcze jedno czy jesli skorzystam z trialu(o ile mozna jeszcze) to ?eby gra? musz? kupic gr?, czy jak w przypadku wow-a wystarczy ?ci?gn?? wersj? netow? i sobie pogra? te 14 dni?
z góry dzi?kuj? za informacje, te rzeczowe i te mniej :]
Blaster:
--- Cytat: "Farin" --- Chcia?bym prosi? o aktualne info dot. tejze gry.
--- Koniec cytatu ---
A moze zadal bys sobie troche trudu i przeczytal pare postów w dziale noobgarten bo rece mi opadaja jak widze takie pytania :P
Xarthias:
--- Cytat: "Farin" ---Witam jestem nowy :] Gry nie mam, poniewa? nie jestem jeszcze na ni? zdecydoany(tym bardziej ?e pocinam w WoW). Chcia?bym prosi? o aktualne info dot. tejze gry.
np. na czym si? skupia, z czym to si? je, czy jedna postac moze naraz sterowac/wydawac komendy kilku statkom, noi na czym polega? ;]
Oczywi?cie te pytania s? tylko przyk?adowe, wi?c dodatkowe informacje pomog? mi si? zdecydowa?. prosz? o rzeczowe przedstawienie opini, a nie reklam? produktu :]
Jeszcze jedno czy jesli skorzystam z trialu(o ile mozna jeszcze) to ?eby gra? musz? kupic gr?, czy jak w przypadku wow-a wystarczy ?ci?gn?? wersj? netow? i sobie pogra? te 14 dni?
z góry dzi?kuj? za informacje, te rzeczowe i te mniej :]
--- Koniec cytatu ---
?ci?gnij sobie klienta (free-gry si? nie kupuje, jedyn? op?at? jest abonament), zgeneruj kluczyk na triala (14 dni free) i sam sobie odpowiesz na te pytania.
A wowa skasuj i wywal :P
Dormio:
Blaster - co si? dziwisz - ludzie s? leniwi... a my niestety za dobrzy i za du?o tu informacji udzielamy.
Farin - jak Blaster napisa?, wi?kszo?? odpowiedzi znajdziesz na stronach tego forum. Co do gry to powiem Ci jedynie, ?e nie mo?esz porównywa? jej z ?adn? inn?, a zw?aszcza z WoW. ?ci?gnij sobie klienta i zagraj - masz 14 dniowy trial. Gra jest warta po?wi?canego jej czasu, bo po prostu nudzi? si? zaczyna jak masz pod 20mln SP. A niedowiarkom odpowiem, ?e mimo wszystko dlatego, ?e jest to gra maj?ca wiele elementów niedopracowanych, a jeszcze wi?cej innowacyjnych.
Xarthias:
Ej, Dormio, jak si? ma pod 20 mln SP to si? dopiero zaczyna najlepsza zabawa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej