Śmietnisko > Archiwum

EVE: recenzja

<< < (12/21) > >>

marcoos:

--- Cytat: "Sambor" ---Wybacz ale fregata nigdy nie b?dzie my?liwcem :P
Odno?nie fregat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fregata_%28okr%C4%99t%29
--- Koniec cytatu ---

A kto napisa?, ?e jest? Dlatego napisa?em w "" ?eby wskaza? bardziej na cele - jakie spe?nia w grze.
Poza tym z definicji z wikipedii któr? poda?e? wynika, ?e fregaty ewouluj? do okr?tów liniowych - co nijak nie ma si? do realiów w EVE :)

--- Cytat: "Sambor" ---
Odno?nie dronów:
dron - bezza?ogowy aparat lataj?cy (Unmanned Aerial Vehicle) czyli te? bezza?ogowe my?liwce (jak chcesz mo?e by? i robot :) )

Dalej sie upieram, ?e drony spe?niaj? misje my?liwców a, ?e s? bezza?ogowe to nic nie szkodzi, w dzisiejszych czasach jest wiele my?liwców bezza?ogowych :)
--- Koniec cytatu ---

A ja dalej upieram si?, ?e drony nie spe?niaj? zada? typowego "my?liwca" (czyli przechwycenie i zniszczenie innych "my?liwców") - do tego s?u?? u nas ceptory (które s? najcz??ciej zmodyfikowan? wersj? fregat) :)

Xarthias:
Moim zdaniem w Eve trzeba stosowa? raczej porównania morskie, a nie lotnicze - i w tym wypadku drony mo?na zakwalifikowa? jako lotnictwo.
Natomiast pozosta?e klasy statków (czy raczej okr?tów) w Evce oraz role jakie spe?niaj? (przynajmniej teoretycznie) bardziej pasuj? do klas i ról okr?tów morskich.

Xarthias:

--- Cytat: "ireul" ---Xart, niestety jestem zmuszony poprzec twoja wizje
--- Koniec cytatu ---

O rany, co za zaszczyt 8)
Trzeba to w kominie zapisa? :)

StellarSheep:
Bandyta hehe ja naprawde nie mam nic do tego zebys sie nie wypowiadal ale jak sie wypowiadasz to wypowiadaj sie jakos z glowa bo poki co wiekszosc twoich wypowiedzi to eee jakby to ci powiedziec ...
Po 1 stek bzdur po 2 dla mnie to z nich tak jakby pogarda wychodzila w strone nas graczy eve. No i tak jakbys ty wiedzial wszystko a my nic.
Ja nie uwazam siebie za jakiegos super mozga, idealu i nigdy nieomylnego goscia. Ale jesli chodzi o eve to jestes przy mnie sorry nikim ;)
Naprawde nie mam nic do ciebie ale cos w twoich postach ... nie wiem cos nieprzyjemnego w nich odbieram cos co nie tylko uderza we mnie ale i cala spolecznosc eve ;) A jakbys sie nie zorientowal to jakie nasze stosunki nie sa w grze to w rl znamy sie bardzo dobrze i swietnie sie razem bawimy na zlotach ;)

Sambor:
Kochani mniejsza o to:

Dron to Dron
Fregata to fregata

Huj dupa nie ma my?liwców i koniec temu :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej