Śmietnisko > Archiwum

EVE: recenzja

<< < (11/21) > >>

Hall Underley:

--- Cytat: "Bandyta" ---xartias nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich pogl?dów, ale przeciwko naje?d?aniu na mnie i pisaniu, ?ebym przesta? pisa? bo smuce i jestem ?a?osny. ty te? uwa?asz, ?e nie mam prawa do swojej wypowiedzi?
--- Koniec cytatu ---

O, czy?by typ "naruszasz moje konstytucyjne prawo wolno?ci wypowiedzi"?
Je?li zamierzasz tu prezentowa? takie podej?cie, to lepiej id? sobie cz?owieku na rynek swojego miasta i tam korzystaj z konstytucyjnych praw.

Sambor:

--- Cytat: "mr.neutron" ---

2. czy ma jakikolwiek sens zostawanie pilotem mysliwca, czy trzeba latac najwiekszym mozliwym statkiem?

--- Koniec cytatu ---

Nie, w tej grze jeste? kapitanem/dowódc?/komandorem okr?tów/statków wi?c nie mo?na by? pilotem my?liwca, my?liwce i inne tego typu stateczki to tzw. w tej grze DRONY, w grupie one s? powiedzmy jak ma?e szwadroniki które zostaj? wypuszczane z wi?kszych okr?tów/statków w celu wspomagania okr?tu/statku matki :) w tym przypadku Ciebie. Trzeba mie? odpowiedni skill na drony, ja aktualnie mog? wypuszcza? dwa drony. Czasem ?a?uje, ?e nie mog? polata? sobie takim my?liwcem-dronem :).

Najmniejszy statek w EVE to wahad?owiec, aczkolwiek jak by si? tak przyjrze? skali to w cale nie jest taki ma?y na jakiego wygl?da.

Xarthias:

--- Cytat: "Bandyta" ---xartias nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich pogl?dów, ale przeciwko naje?d?aniu na mnie i pisaniu, ?ebym przesta? pisa? bo smuce i jestem ?a?osny. ty te? uwa?asz, ?e nie mam prawa do swojej wypowiedzi?
--- Koniec cytatu ---

Nie, nie zrozumia?e? mnie zupe?nie, ja nie mam nic przeciw wyra?aniu pogl?dów - wesz?o par? osób w dyskusj? z Tob?, a Ty zacz??e? to traktowa? personalnie, i sam zacz???? krytykowa? innych, przypomn?:
--- Cytat: "Bandyta" ---Sheep, forum jest dla ka?dego. nie zmuszam ci? do czytania moich postów, a tym bardziej do ich komentowania. nawet wola?bym, aby? je ignorowa? bo dla mnie w twoich komentarzach nic m?drego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
i nagle ?dziwiony jeste?, ?e Ci odpowiadamy w taki sam sposób?
Teraz ja Ci mo?e troch? osobi?cie pojad?, ale ch?opie, doro?nij, naucz si? troch? obiektywizmu zarówno w stosunku do innych jak i do siebie i dopiero wtedy krytykuj innych. Bo dalej to wygl?da "ja krytykuj? - jest good, mnie krytykuj? - s? be".

marcoos:

--- Cytat: "Sambor" ---
--- Cytat: "mr.neutron" ---

2. czy ma jakikolwiek sens zostawanie pilotem mysliwca, czy trzeba latac najwiekszym mozliwym statkiem?

--- Koniec cytatu ---

Nie, w tej grze jeste? kapitanem/dowódc?/komandorem okr?tów/statków wi?c nie mo?na by? pilotem my?liwca, my?liwce i inne tego typu stateczki to tzw. w tej grze DRONY [...]
--- Koniec cytatu ---

Tu akurat si? nie zgodz? - "mysliwcami" w tej grze s? fregaty. Drony to drony - czyli ma?e/?rednie i du?e roboty obronno-atakuj?ce albo kopi?ce :)

Zreszt? terminologia w EVE jest bardziej morska ni? lotnicza, wi?c bardziej adekwatnie porównywa? mo?na takie jednostki :)

Sambor:
Wybacz ale fregata nigdy nie b?dzie my?liwcem :P
Odno?nie fregat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fregata_%28okr%C4%99t%29

Odno?nie dronów:
dron - bezza?ogowy aparat lataj?cy (Unmanned Aerial Vehicle) czyli te? bezza?ogowe my?liwce (jak chcesz mo?e by? i robot :) )

Dalej sie upieram, ?e drony spe?niaj? misje my?liwców a, ?e s? bezza?ogowe to nic nie szkodzi, w dzisiejszych czasach jest wiele my?liwców bezza?ogowych :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej