Śmietnisko > Archiwum
EVE: recenzja
Xarthias:
--- Cytat: "Bandyta" ---sheep, forum jest dla ka?dego. nie zmuszam ci? do czytania moich postów, a tym bardziej do ich komentowania. nawet wola?bym, aby? je ignorowa? bo dla mnie w twoich komentarzach nic m?drego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Ot, i kolejna wypowied? godna sfrustrowanego czternastolatka (w najlepszym razie) :twisted: z serii: "Jak ja krytykuj? to dobrze, jak mnie krytykuj? to s? be"...
BTW, Bandyta, ile masz lat? 8) 8) 8) 8) 8) Wydosta?e? si? ju? z gimnazjum? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A tak nawiasem mówi?c, to za chwil? z tego pi?kny flame b?dzie :) :) :)
A najpi?kniejsze jest to, ?e nie ma tu Ireula :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mr.neutron:
ahoj zeglarze!
a wiec zainteresowalem sie ta gierka troche, bo probowalem grac juz w dark ages of camelot (znudzila mnie po ok miesiacu) i star wars galaxies (jak mnie znudzila niemilosiernie po raz 3 to w koncu skasowalem kato). Mam wiec 2 pytanka do doswiadczonych kolegow:
1. czy w walce PvP liczy sie zrecznosc w jakikolwiek sposob? czy mozna dogeowac strzaly laserow, ukrywac sie za innymi statkami itp?
2. czy ma jakikolwiek sens zostawanie pilotem mysliwca, czy trzeba latac najwiekszym mozliwym statkiem?
Gralem w takie gierki jak elite, frontier i ta ostatnia gierka tego typu co ja microsyf spartaczyl... podobaly mi sie w sumie. chcialbym tez oddac pozytywny glos na towarzysza bandziora bo w swg tez wszedzie lazilem i jak umarlem to wstalem (w klonowalni), otrzepalem sie i poszedlem dalej (w lekko zarysowanym pancerzu)... to bylo glupie. bardzo lubie rpgi, giercowalem na papierze i na kompie, ale dopoki nie pojawi sie mmorpg w ktorym gracze nie beda mieli wplywu na swiat sa one dla mnie dennie glupie... Wszystkie MMORPG maja obecnie tylko 2 misje !!!
misja nr. 1 Idz do lasu i zabij goblina
misja nr. 2 Idz do lasu i nazbieraj jagodek i przynies babci z powrotem
z tego co juz troche czytalem to w eve gracze maja miec jakis wplyw na swiat (a co najmniej wiekszy niz w innych mmorpg), jak z tym w koncu jest?
alternatywnie bede musial czekac az wyjdzie dark&white (juz za 2 miesiace) ktora to gierka ma wreszcie wniesc cos nowego do gatunku mmorpg a do tego czasu pogrywac w battlefield2 gdzie mozna nieco powalczyc uzywajac refleksu, taktyki i sprytu....
pozdrowka
Mr Neutron
Bandyta:
xartias nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich pogl?dów, ale przeciwko naje?d?aniu na mnie i pisaniu, ?ebym przesta? pisa? bo smuce i jestem ?a?osny. ty te? uwa?asz, ?e nie mam prawa do swojej wypowiedzi?
marcoos:
--- Cytat: "Bandyta" ---xartias nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich pogl?dów, ale przeciwko naje?d?aniu na mnie i pisaniu, ?ebym przesta? pisa? bo smuce i jestem ?a?osny. ty te? uwa?asz, ?e nie mam prawa do swojej wypowiedzi?
--- Koniec cytatu ---
no ale jak smucisz to co mamy powiedzie?? :) ?e nie smucisz? ;)
marcoos:
--- Cytat: "mr.neutron" ---[...]
1. czy w walce PvP liczy sie zrecznosc w jakikolwiek sposob? czy mozna dogeowac strzaly laserow, ukrywac sie za innymi statkami itp?
2. czy ma jakikolwiek sens zostawanie pilotem mysliwca, czy trzeba latac najwiekszym mozliwym statkiem?
--- Koniec cytatu ---
Zr?czno?? - tak i nie :). Na pewno nie masz tu uciekaj?cych celów do których musisz celowa? joystickiem. Ale przydaje si? pewna manualna zr?czno??, kiedy namierzasz i odpalasz odpowiednie systemy w statku (bro?, weby, tarcze itp.)
Na drugie pytanie odpowiem tak - wszystko zale?y co chcesz robi? ;)
Mo?esz robi? skille na coverta, transportowce, barki, ci??kie kr??owniki, pancerniki itp. Wi?kszo?ci? i tak po jakim? czasie b?dziesz móg? lata? - ale robienie skilli pobocznych (na systemy, które s? dla konkretnych shipów przeznaczone) mo?e zaj?? wieki - tak jak ka?da specjalizacja...
Czyli ogólna z?ota zasada dla EVE - spróbuj sam i zobacz co Ci najbardziej pasi...
ps.
ja tam gram ju? prawie 1/2 roku, mog? lata? BSami - ale i tak na akcje wybieram si? we frydze, bo narazie w tym czuje si? najpewniej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej