Śmietnisko > Archiwum
EVE: recenzja
StellarSheep:
Daj @ to ci wysle zdjecie :-*
Bandyta:
moje rozczarowanie wynika mi?dzy innymi z tego ?e spodziewa?em si? ?e b?dzie tutaj wi?cej strategii (której jestem fanem) a jest wi?cej ekonomi (której nienawidz?). poza tym nie gra?em w inne mmo wi?c ma?o mnie obchodzi, czy ten ma najlepsze rozwi?zania czy nie. za to gra?em swego czasu d?ugo w rasowe rpg i znam mentalno?? graczy, którzy przedk?adaj? rozwój postaci nad dobr? rozrywk?. niemniej jak si? traci?o posta? któr? gra?o przez pó? roku albo i d?u?ej, poj?cza?o si? troche nad niesprawiedliwosci? mistrza gry i losowa?o now? posta?. i to by?o fajne. trzeba by?o na maksa uwa?a? aby nie straci? swoj? posta?, a osi?gni?cie jakiego? poziomu wymaga?o nie tylko odpowiednio d?ugiego grania, ale i umiej?tnego. zdaje sobie sprawe sk?d wasza taka postawa. bo bulicie przez wiele miesi?cy forse i ?al wam straci? tak? posta?. i twórcy tej gry doskonale sobie z tego zdawali sprawe - stworzyli bezpieczn? gre dla wszystkich aby jak najwi?cej wyci?gn?? forsy od takich graczy.
StellarSheep:
To tylko pokazuje twoje podejscie.
To tak samo jakbym ja odpalil sobie cs`a i chcial zeby wszystko bylo jak w starcrafcie.
Wez juz nie pisz stary nic tutaj bo strasznie smucisz i zalisz w bardzo kiepskim stylu.
A jak chcesz sie pobawic w rpg to sie umow ze znajomymi na sesje a nie odpalaj kompa.
Massiv nie jest dla ciebie. Uwierz mi to nie jest dla ciebie. Ani ten ani poki co zaden inny massiv. I raczej nigdy nie bedzie.
Bandyta:
sheep, forum jest dla ka?dego. nie zmuszam ci? do czytania moich postów, a tym bardziej do ich komentowania. nawet wola?bym, aby? je ignorowa? bo dla mnie w twoich komentarzach nic m?drego nie ma.
EverSin:
--- Cytat: "StellarSheep" ---To tylko pokazuje twoje podejscie.
To tak samo jakbym ja odpalil sobie cs`a i chcial zeby wszystko bylo jak w starcrafcie.
Wez juz nie pisz stary nic tutaj bo strasznie smucisz i zalisz w bardzo kiepskim stylu.
A jak chcesz sie pobawic w rpg to sie umow ze znajomymi na sesje a nie odpalaj kompa.
Massiv nie jest dla ciebie. Uwierz mi to nie jest dla ciebie. Ani ten ani poki co zaden inny massiv. I raczej nigdy nie bedzie.
--- Koniec cytatu ---
masz racje Owiec...
--- Cytat: "Bandyta" ---sheep, forum jest dla ka?dego. nie zmuszam ci? do czytania moich postów, a tym bardziej do ich komentowania. nawet wola?bym, aby? je ignorowa? bo dla mnie w twoich komentarzach nic m?drego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
No i sie mylisz panie B... to niestety w Twoich postach nie ma nic madrego :twisted:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej