Eve Online > Dyskusje ogólne

Wolny strzelec

<< < (9/11) > >>

Colonel:
zainteresowanie twoja glowa jak widzisz jest marne i nie warte tych 50 mln...
jak lubisz bolka i lolka to ja jestem tym złym wiecznie nie ogolonym kołbojem ktorego sie pewnie boisz ogladajac jak bolek i lolek sa na dzikim zachodzie  >:D

Tigivo Eckhart:
Heh az niewierze udalo mi sie przeczytac az tyle flejmpostow na raz i nie zamknalem centrali po 15s. a ze skoro juz przeczytalem do i cos napisze od siebie...

1.black jak dla mnie to jestes 100% forum warriorem, i uwielbiasz flejmowac... i musze przyznac ze z miejscem trafiles doskonale bo centrale juz dawno opanowali podobni tobie, wiec poczujesz sie jak u siebie w domu

2.black wyniosles doswiadczenia z inncyh mmo odnosnie pvp ... smiechu watre doswiadczenia bo ja gralem rowniez w inne mmo i eve jest jedyna znana mi pozycja gdzie istnieje rozsadne pvp, jak kiedys w wowie czy innym lineage'u 2 wprowadza walki miedzy graczami ze bedzie sie dalo zabic postac na 60 70 czy 80 lvlu na 2-3 strzaly i bedzie z ciebie spadal caly ekwipunek to wtedy bedzie mozna to nazwac pvp, bo jak narazie to jest piaskownica gdzie dzieci okladaja sie plastykowymi lopatkami walczac o wiaderko a nie pvp, wiec prosze nie udawaj ze wiesz cokolwiek o pvp w eve.

3 w eve celem kampy na wlocie do regionu jest po pierwsze zdobycie KMa coby sie lepiej czuc, po drugie odfiltrowanie wszelkich zagrozen, coby mozna bylo w psokoju poruszac sie po wlasnym terenie, wkoncu nikt nie lubi jak mu zlodziej chodzi po domu. a ze 75% swiata jest kontrolowane przez graczy a nie NPC to swiat jest dosc brutalny, albo ja zjem twoja watrobe albo ty moja... innej opcji nie ma i raczej dlugo nie bedzie.

4. przytaczasz jakies farmazony o tym ze ludzie zawsze kierowali sie honorem i nawet najgorsi mieli kodeksy.... nie badz smieszny czlowieku wez sobie poczytaj o afryce na przestrzeni ostatnich 100 lat to bedziesz mial mnostwo przykladu o tym w jakie pierdoly wierzysz... somalia poczatek lat 90, rwanda polowa lat 90, sahara zachodnia lata 60-70 przykladow mozna mnozyc w cholere,

5. wkurzyles swoja postawa kogos i on wyznaczyl ze twoja glowe 50m ISKow ma do tego pelne prawo taki jest swiat eve, nie udaje ze jest kolorowa bajka. i to tyle w temacie

Azbuga:
Black - mam dla ciebie rozwiązanie :) Jest taki korp Lazy coś tam - dołącz tam i myślę że sie dogadacie...

I jak będziecie w kupie będzie was łatwiej znaleźć :D

Skeer:
Tam, gdzie lata Lazy Company, pewnie local puchnie od tekstów bardziej niż w Jita  ;)

Azbuga:
nie tam :) chowają się cały czas i nawet jak człowiek się zlituje i chce razem polatać to sie boja że to podstep i będą bici :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej