Eve Online > Dyskusje ogólne

Wolny strzelec

<< < (8/11) > >>

Loc0:
Podsumowujac: jesli w eve polecisz obojetnie jakim shipem do sys o ss ponizej 0,5 to masz szanse zostac zestrzelony. Jesli polecisz do 0,0 to padniesz prawie na 100%. Jesli nie lubisz pvp to nie lataj tam gdzie bija tylko siedzi hi secu czyli 0,5+. Ja podobnie jak wiekszosc tutaj sie wypowiadajacych lubie pvp i nie obchodza mnie okupy (robie to samo co Scaryman) tylko kile.
Wracajac do pytania o liczace sie corpy/ ally to polecam zapoznania sie z buttonem szukaj na belce pod logo witryny. Uzycie tegoz buttona umozliwia znalezienie arcyciekawego topicu o polskich graczach w eve universe http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4670.0 ktory w drodze wyjatku Ci tutaj linkuje. Inne topici warte Twojej uwagi to np Noobgarten (zostala tam zadana masa pytan przez ludzi o podobnym do Twojego poziomie wiedzy o tej grze wiec nie ma sensu ich powielac), ktory znajdziesz sobie sam co by w lenistwo nie popadac.

Goomich:

--- Cytat: Loc0 w Listopad 08, 2008, 16:00:33 ---Podsumowujac: jesli w eve wylecisz obojetnie jakim shipem ze stacji

--- Koniec cytatu ---

Fixed.  :D

Colonel:
ta dyskusja rozwinela sie na tyle ze ciezko skumac o so tu idzie....
generalnie kolejny raz nowy gracz wykazuje sie zapalem nie wiedzac jeszcze na czym stoi...
z jednej strony to dobrze, to zapal i chec dzialania i taki gracz jak sie nie znudzi gra to kiedys bedzie znaym, mniej lub bardziej lubianym graczem....
Generalnie ja wlozylbym tego gracza w te sama szuflade co gracza o pseudo mystiq1 czy jakos tak....
a ze to kolejny taki gracz to przyszla mi do glowy taka mysl:

jest w swiecie eve nakladanie bounty za glowe Piratow o odpowiednio niskim security statusie...
ale nie ma nakladania na kogo sie chce, wiec wykorzystajmy nasze forum....

daje 50mln ISK za wklejenie tutaj kilmaila "Black Spacewalker"
wlacznie z podem i niech to nie bedzie frejka
czy ktos dorzuci pare iskow?

a do pana Black Spacewalker -
Ja jestem w grze taka złą i raczej malo honorowa postacia, zwana socjopata / pasozytem / piratem
okup pobieram za schwytane kapsuly i na setki schwytanych jak dotad nie puscilem tylko 2 lub 3...
bo taki mialem sadystyczny humor tego dnia....
nie ma to jak komus zniszczyc set slejwow
ludzie sie tak irytuja ze potem pisza do mnie maile ze jakims cudem mnie odnajda i dostane wpier.... w rl...
Zasady istnieja ale dotycza raczej naszych wewnetrznych ukladow a reszta jest tylko miesem w próżni  >:D

Stacjonuje w Evaulon, to siedlisko zła...miejsce w ktorym mozna mnie spotkac

arkadiusred:
Niby takie tam gadanie ,a poznajemy co w trawie piszczy :2funny:
Nagroda, za mnie, jakiz to honor od poczatku grania -och dzieki, dzieki  :2funny:
Czy jestes az tak grozny jak slynny Jimy PIF -PAF?- lubilem ta postac z Bolka i Lolka  :2funny:

Ellaine:
Ot i cały dysonans etyczny Zbójcerzy.
Jest Col który uważa że dobry dzień jest wtedy kiedy dużo ludzi przesyła Ci wyrazy gorącej nienawiści a po całej akcji krew z rąk można zmywć łzami ofiar.
Jestem ja, który uważam że jesteśmy piratami żeby nieść światu dobro i powszechną szczęśliwość, lituję się nad noobkami i staram się by ludzie umierali w miłej atmosferze.
I jest cały sojusz gdzieś pomiędzy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej