Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (19/39) > >>

Tynstar:

--- Cytat: Loc0 w Kwiecień 04, 2007, 23:57:19 ---idac tropem kto czyim jest przydupasem - los tepak tynstar - przydupas szczutka ;/

--- Koniec cytatu ---

hym mylisz troche bycie przydupasem z  szacunkem  do ludzi ktorzy wiele osiagneli w tej grze....WłASNYMI SIłAMI

Loc0:
Obrazajac mnie czy kogo kolwiek innego zeby "okazac szacunek" osiagnieciom szczutka stawiasz sie dla mnie w tej samej pozycji w ktorej szczutek postawil hasta broniacego "oszustow" eot

Szczutek:

--- Cytuj ---Obrazajac mnie czy kogo kolwiek innego zeby "okazac szacunek" osiagnieciom szczutka stawiasz sie dla mnie w tej samej pozycji w ktorej szczutek postawil hasta broniacego "oszustow" eot
--- Koniec cytatu ---

Ja tam wole bronic tego w co wierze, niz tego w co nie wierze, dlatego tez, postapilbym tak jak Tynstar np za: "taki sobie", a tak wogole to nicka mam takiego samego jak w grze, zeby kazdy tam mogl mi udowodnic na ile go stac.

Yogos:
Szczutek mówisz bardzo wyraźnie dlaczego BoBa nie lubisz. Szanuje Cię za to, choć uważam że częściowo i tak powtarzasz slogany. Osobiście byłem wściekły gdy ION jako walczące z FATALem zostało wsadzone razem od razu do worka LV/BoB. W momencie jak wojna wybuchła nie mieliśmy ustawionych standów ani do LV ani do BoBa (czego nie mamy do teraz  nawet )wszystko co się stało potem zostało niejako wymuszone przez pozostałych graczy. W miarę jednak jak obserwowałem ten konflikt, za każdym razem gdy wchodziłem na forum eve-o zmieniałem zdanie. Rozmawiałem ze zwykłymi pilotami BoBa którzy po prostu latają i wiem że to normalni ludzie, natomiast wobec sposobu w jaki wjechali na nich ludzie na forach przestali odpisywać i ja się temu nie dziwię. Prawda jest taka że zamiast sensownej dyskusji i normalnej rozmowy jaka może być przy walce ( co było w wojnie o YM) gdzie był  jakiś poziom tutaj widzę bluzgi które lecą niezależnie od argumentów. Prawda jest taka  że co jakiś czas widzę starszych graczy walczących po stronie koalicji proszących o umiar w tym co piszą i przyznaję że szlag mnie trafia jak kolejny baran który poza 0.5 nosa nie wychylił pisze jaki to bob jest zły i okropny.  Sprawa z devsam powinna zostać wyjaśniona winni ukarani/zbanowani i zamknięta raz na zawsze . Ale Szczutek nie mów mi że cały BoB czy też BoD jak ich nazywasz bez tego elementarnego nawet szacunku dla przeciwnika(jakoś nie widzę żeby druga strona przekręcała specjalnie nazwy przeciwnika) była zła, chetowała. Była .kurwysynami z krwi i kości i oszukiwała od wyjścia z łona matki. A to wynika z twoich postów. Ten konflikt strasznie polaryzuję "comunity" eve-online i jego końcowy wynik będzie miał na pewno ogromne znaczenie na kształt sojuszy żyjących w 0.0, jednak osobiście niezależnie od tego kto by wygrał nie chciałbym aby dyskusja pomiędzy przeciwnikami miała taki poziom jak teraz. Bo dla mnie osobiście walka to główna część ale ważna też jest otoczka. Lubie sobie czasem pogadać przeciwnikiem, zgoda rzucić jaką przechwałkę i posłuchać jak się przechwala przeciwnik a potem to zweryfikować. Natomiast w tej  chwili główne forum eve-o zostało sprowadzone za przyczyną graczy( jak to się obecnie popularnie mówi "pet slavów" D2) do poziomu rynsztokowego uniemożliwiając jakąkolwiek sensowną dyskusję co mi się nie podoba.  Osobiście zwracam uwagę jak kto wyraża swoje poglądy, bo uważam że świadczy to częściowo o człowieku. Pozwala wstępnie stwierdizć czego się można spodziewać. Jeśli ma być tak jak jest to ja nie chcę  dłużej barany z D2 się wypowiadali. Szkodam mojego czasu na czytanie kolejnych smack postów.

LosBekoczoS:

--- Cytat: Yogos w Kwiecień 05, 2007, 03:55:16 --- Osobiście byłem wściekły gdy ION jako walczące z FATALem zostało wsadzone razem od razu do worka LV/BoB. W momencie jak wojna wybuchła nie mieliśmy ustawionych standów ani do LV ani do BoBa (czego nie mamy do teraz  nawet )wszystko co się stało potem zostało niejako wymuszone przez pozostałych graczy. W miarę jednak jak obserwowałem ten konflikt, za każdym razem gdy wchodziłem na forum eve-o zmieniałem zdanie.

--- Koniec cytatu ---

Tak jak ktos na eve-o napisal.. przy tej wojnie sa tylko 2 strony niema strony obojetnej (sic!) Swiat eve po tej wojnie niebedzie juz nigdy taki sam  :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej