Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (18/39) > >>

Szczutek:
o Tynstar sie wcial: :coolsmiley:

wolverine5pl:
Gdyby D2 mialo Deva ktory nam pomaga wtopilisbymy tyle dreadow? Wtopili bysmy titana w taki lamerski sposob (jedyny sposob Boba zeby zabic titana) ?

BoB zawsze uzywal i zawsze bedzie lamerskich stuczek.

Loc0:
to byly moje trzy grosze a uzasadnienie o wykorzystaniu dev czy gm do pomocy w przechyleniu szali wzielo sie imo z checi wygrania bo traci sie calkiem realna kase na przegranych (jesli zarabia na eve czy chocby tc za iski kupuje). Ale tu musze przyznac sie do malego bledu - szczutek potraktowalem cie jako czlonka koalicji anty bobowej w doslownym znaczeniu (d2 etc member) a nie jako niezaleznego rozmowce a poza tym nadal nie moge sie przyzwyczaic do obrazania kogos z powodu odmiennych pogladow.
idac tropem kto czyim jest przydupasem - los tepak tynstar - przydupas szczutka ;/
Tynstar rozmowe na tym poziomie mozesz toczyc z "ziomalami" spod bloku bo po mnie twoje pr0 wejscie raczej splywa ale wyjasniajac ci ta kwestie powiem tak - zasadniczo lata mi kto oszukal kogo zlapali itd bo oszukuja wszyscy ktorzy moga jesli poza funem w grze czerpia z niej korzysci lub po prostu maja przerost ego a to ze nie zlapali na korzystaniu z pomocy to nie znaczy ze bledow programu nie wykorzystuja (lag/ log trap) wiec nie wiem ocb z ta domniemana niewinnoscia jesli to chciales mi powiedziec

Ellaine:

--- Cytat: Wolverine PL w Kwiecień 04, 2007, 23:40:45 ---Gdyby D2 mialo Deva ktory nam pomaga wtopilisbymy tyle dreadow? Wtopili bysmy titana w taki lamerski sposob (jedyny sposob Boba zeby zabic titana) ?

BoB zawsze uzywal i zawsze bedzie lamerskich stuczek.

--- Koniec cytatu ---
Tu nie ma co sie unosic akurat, bo nie da sie zabic tytana w nielamerski sposob. Zdrowy na umysle czlowiek wogole nie wyjdzie nim z POSa. Jedyny moment kiedy on sie znajduje na patelni to wlasnie disconnect.

Szczutek:

--- Cytuj ---(lag/ log trap)
--- Koniec cytatu ---
To co tu napisales jest dostepne kazdemu - byc moze nie kazdy o tym wie... BoD wykorzystuje/ma dostep do rzeczy ktorych inni nawet nie moga sobie wyobrazic... to ze RA farmi pleksy dla rl kasy itd malo mnie rusza... bo kazdy moze ich wygryzc, jezeli ma tylko odpowiednia sile, korzystajac z mechanizmow gry... BoD maja przywileje i informacje do ktorych reszta graczy nigdy nie miala/bedzie miala dostepu, dlatego mi to nie pasuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej