Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

(1/39) > >>

Hastrabull:
Bylo ostro.

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=498843

Bitwa toczyla sie na przestrzeni kilku systemow. Ja utknalem 2 skoki od glownego systemu, bo bylo 420 ludzi na localu :D

podsumowanie krotkie:
jeden POS Boba zniszczony z capital yards (co bylo w srodku, nie wiadomo. podobno tytan)
okolo 50 capital shipow Koalicji poszlo z dymem :)

LosBekoczoS:
Ano jedyny bol ze bob sam niechce sie przyznac co poszlo z dymem. Mogli by powiedziec np:

- wtopilismy tytana GF

- daliscie sie nabrac i wytraciliscie cala flote dredow niszczac cos co niemialo nic w srodku poza paroma dredami. GF

poprostu szkoda ze ludzie nie umieja sie przyznawac i grac szczerze i wogole :D

Xarthias:
Heh, Los, gdyby chodziło o drugą opcję, to BoD już by się tym pewnie chwalił :)
Enyłej...
Szkoda, że znowu większe znaczenie miała znajomość zasad logowania się i walki z lagiem itd niż rzeczywiste umiejętności czy taktyka obu stron... Cóż... Nadal hasło "1000 ludzi walczących w jednym systemie" to mrzonka... Szkoda.
Z drugiej strony ciekaw jestem ile prawdy jest w tekście, który tam ktoś ze strony koalicji d2 rzucił - chcieliśmy wrzucić do systemu 200 osób tytanem, ale na GM nie pozwolił, bo już było 700 osób...

PS. Hast - po której stronie teraz walczysz?

Hastrabull:
ja jestem caly czas w LV. Nasza flota 'padla' od laga dwa skoki od systemu docelowego (czyt. wiekszosc wylogowalo, reszte zlagowalo)

Wygladalo to tak, ze naraz probowalo wskoczyc okolo 200 ludzi (LV + AXE + ktos tam jeszcze).

Po kliknieciu jump wszystko zamarzlo. Po 2 minutach freeze sie skonczyl, a mi pojawil sie traffic control. Zaczalem wiec klikac jump jump jump :)
W pewnym momencie traffic control zniknal, pojawilo sie slow jump i... zostalo tak na ponad 20 minut :D

Nagle ekran znow zamarzl i przeskoczylem do drugiego systemu. Po kolejnych 6 minutach pojawilo sie sterowanie statkiem wiec szybko wcisnalem warp :) statek rownie szybko zareagowal - od kilkniecia do reakcji ~4 minuty :)

Ucieklem z bramy (jakims cudem). Polecialem na orbite planety. Nadal szybkosc reakcji byla straszna (~3 minutowy lag).

w pewnym momencie po prostu stracilem cierpliwosc i wylogowalem sie.

partridge:
Fajnie pewnie i tak oddadza te statki wdupione na lagu :) Ceny wzrosna :) i popyta po takiej ilosci wdupionych modulow :) Z tego co mi mowiono ze ktos z BOB'a sie wydal i Koalicja rozjebala POS'a w ktorym za 2 dni mial wyjsc kolejny Tytan BOB'a... a co za tym idzie rozjebali takze BPO na Tytana warte 68 miliardow... + minsny to pewnie jakies 120-140miliardow poszlo sie kochac... nawet dla BOB'a jest to spora strata.... teraz pewnie przejma wszyskie plexy w EVE i beda farmic do usranej smierci (lame) zreszta jak widac tyklo o to chodzi maja wiekszosc 10/10 Serpentisowych + od cholery 10/10 w Delve i powoli dobieraja sie do Angel Cartel :) mam nadzieje ze zlikwiduja i BOB'a i plexy... przynajmniej jakis maly balance bedzie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej