Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Szczutek:
--- Cytuj ---'niewazne ze wtopilismy rownowartosc tytana + jeszcze troche! Wazne, ze pokazalismy tym zlym bobom, ze potrafimy im skopac dupy I niewazne, ze skopalismy im dupy na ich warunkach i tak naprawde to oni skopali dupy nam!'
--- Koniec cytatu ---
Dokoncze swoja odpowiedz...
Normalnie BoD i przydupasy zostali by zmiazdzeni blobem jaki wystawila w tym dniu koalicja... jezeli node wytrzymalby to wszystko bez crashow/lagow...
Normalnie BoD i przydupasy zostali by zmiazdzeni crashnodami 5-6 z rzedu bez mozliwosci obrony POSa (jak przy LV) bez najmniejszych strat...
Poprzez ograniczenie liczby graczy w systemie CCP pozwolilo wyjsc BoBowi/LV i innym przydupasom z "twarza"... bo normalnie by sie znow poplakali, a tak moga powiedziec ze rozjebali 50dreadow... Podziekuj swoim kolegom z BoD za to.
misao:
a masoni i cyklisci siedza za rogiem i wymieniaja swoje durne usciski dloni.....
Loc0:
Zydomasoni i komunisci sterowani przez ufoludki chciales powiedziec ;/. Witam wszystkich milosnikow teorii spiskowych. Btw imo caly temat o bad bobach to takie pier**$# kotka za pomoca mlotka. Jak redsi goonshit czy inne d2 mialoby mozliwosc skorzystania z pomocy deva to by skorzystalo - koniec kropka. Nie wiadomo czy nie mieli/ maja bo po prostu nikt ich jeszcze nie zlapal z reka w nocniku. Taki wlasnie plus badz minus eve (zaleznie od punktu siedzenia) jest ze kazdy wygrana/ przegrana itd etc bierze bardzo prywatnie do siebie. I stad taki sobie szczutek nie mowiac tego wprost okresla hastrabula przydupasem ;/. Moze stad wlasnie nie ma tu corpow (na forum) z ktorych co niektorzy forumowicze "zjezdzali" badz zwyczajnie im skopali dupy in game a ludzi maja dluga pamiec. W eve wynilka to chyba z tego ze w przeciwienstwie do innych mmorpg tu eq po zestrzeleniu sie traci nieodwolalnie.
Tynstar:
to ja zaczne.... >:D >:D >:D >:D
--- Cytat: Loc0 w Kwiecień 04, 2007, 20:01:13 --- I stad taki sobie szczutek
--- Koniec cytatu ---
dla ciebie pan szczutek losiu jeden :knuppel2: :knuppel2:
--- Cytat: Loc0 w Kwiecień 04, 2007, 20:01:13 ---nie mowiac tego wprost okresla hastrabula przydupasem ;/.
--- Koniec cytatu ---
ja nazwe go wprost PRZYDUPASEM OK?????
--- Cytat: Loc0 w Kwiecień 04, 2007, 20:01:13 ---Jak redsi goonshit czy inne d2 mialoby mozliwosc skorzystania z pomocy deva to by skorzystalo - koniec kropka. Nie wiadomo czy nie mieli/ maja bo po prostu nikt ich jeszcze nie zlapal z reka w nocniku.
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie nie zlapali.....widzisz roznice??? Boba przylapano wiele razy na oszustwie, wykorzystaniu bledow programu (zastanawiales sie tempaku skad wiedza o nich???), korzytaniu z pomocy gm-ow itd.
Szczutek:
Sorka, ale nie dokladnie wiem co jest napisane powyzej... ale z tego co skumalem to: malo mnie obchodzi d2/bob/lv czy inne twory... bardziej obchodzi mnie to, ze niektorzy placac za ta sama gre tak jak ja maja z niej wiecej mniejszym kosztem... i nie nie skorzystalbym z pomocy deva gdybym mial taka okazje... bo uwazam, ze jestem wystarczajaco dobry i wystarczajaco dobrze znam mechanizmy rzadzace ta gra, ze potrafie sie obejsc bez pomocy deva... ktory jest na tyle slabym graczem, ze zeby sie przypodobac komus oferuje nieuczciwe rzeczy w zamian za przyjecie do korpa, i nie nie biore wygranych/przegranych bitew takich jak w Delve ostatnio "prywatnie do siebie" bo mnie to z gory na dol pierdoli... a kontruje tylko odpowiedzi, ktore wydaje mi sie moge skontrowac bo jakies tam argumenty mam... takie 3grosze moje. A Hastra jest przydupasem BoD w moich oczach i wcale tego nie ukrywam:DDDDD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej