Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Ronin:
Co za roznica czy byl tam tytan czy nie? Zwyciestwo koalicji jest. Pokazali Bobowi ze jak sie zbiora to spuszcza mu wpier*** , a to ze stracili 50 kapitali na t2? Przeciez to wychodzi po jednym dwa capitale na corp? co to jest? szcegolnie dla takich gigantow przemyslowych jak RA/AAA/D2? Tydzien pewnie i krocej. A jesli byl tam tytan no to jeszcze lepiej kilkadziesiat jak nie kilkaset miliardow poszlo do piachu + godziny rozpracowania logistycznego. tak czy siak BoB stracil wiecej albo mniej ale stracil.
EOT
Hastrabull:
hehehe i wlasnie takie podejscie mi sie podoba :)
'niewazne ze wtopilismy rownowartosc tytana + jeszcze troche! Wazne, ze pokazalismy tym zlym bobom, ze potrafimy im skopac dupy :) I niewazne, ze skopalismy im dupy na ich warunkach i tak naprawde to oni skopali dupy nam!'
hehehehehehehehehehehe :)
To moj ostatni post w tym watku.
Dziekuje za uwage!
korpusz:
Z tego co można w naszym wątku o bitwie wyczytać odnosze wrażenie, że dla każdego tą bitwe wygrał kto inny, wszystko zależy od punktu siedzenia.
Co do tego kto wygrał wg mnie:
D2 - jeżeli ich celem było zdjęcie tej stoczni, co do strat to tak jak mowi roninek rozeszły sie po kościach. Niestety D2 i reszta koalicji narobili takiego szumu, ze nie wiadomo o co wkoncu im chodzilo. Gdyby dali po bitwie jednego press relase tlumaczacego co chcieli osiagnac i co im sie udalo to odniesli by totalne zwyciestwo.
BOB - ich jedyne osiagniecie to stracenie tych 50 dredow przy minimalnych stratach wlasnych. To czy sciemnili z ta stocznia i czy ich press relase bylo prawdziwe itp. to szczerze gowno mnie obchodzi bo mozna nad tym gdybac tygodnie, a ze to BOB to i tak wszystkich nie przekona.
Wg. mnie takie walki powinny sie konyczyc jedynie oficjalnymi postami tlumaczacymi co sie stalo, gdzie, jakim kosztem, jaki wynik wg. strony wypowiadajacej sie. Wielka szkoda, ze tylko killmaile obecnie decyduja tak naprawde o wygranej lub przegranej i nawet one nie sa nie do podrobienia :/
vulor:
Mnie tam nie było, ale powiem wam jedno.
To ja wygrałem!!!!
Każdy kto twierdzi inaczej nie ma racji. :knuppel2: :knuppel2:
korpusz:
Nie można się nie zgodzić bo:
--- Cytuj ---To ja wygrałem!!!!
--- Koniec cytatu ---
Twierdze dokładnie tak samo jak Ty.
Post do kasacji :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej