Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Sotharr:
--- Cytat: Edmund w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---Gdyby nawet Bobki budowały tam tytana, to ofiara 42 dready + 5 lotnisk przekracza koszt budowy 1, a nawet 2 tytanow ... starcie wygrali bobiczki
--- Koniec cytatu ---
Może podaj obliczenia, na jakich opierasz to twierdzenie.
Capitale były ubezpieczone i miały osprzęt T1. Do tej chwili koalicja praktycznie uzupełniła straty. Czy można to samo powiedzieć o BoBie, zakładając, że w stoczni był tytan?
Smiać mi sie chce jak fani BoBa podniecaja się, że w stoczni nie było tytana i że to wszystko było zaplanowane. "Skoro Molle tak napisał to przeciez musi być prawda!" ;D Przecież to czysta propaganda, wiadomo było, że coś takiego napisze.
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---ja mam tylko nadzieje, ze wiele osob niedlugo sie obudzi i zauwazy ze wielka wojna propagandowa przeciwko BOBowi (i LV zreszta tez) to w duzym stopniu bujda i demonizowanie ludzi.
--- Koniec cytatu ---
A ja mam nadzieję, że do fanów BoBa dotrze, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. BoB ma to, na co zasłużył i, według ich własnej propagandy, o to im chodziło.
Co do LV, to skoro tylu waszych dawnych sojuszników przeszło na stronę wroga, to chyba musiał być jakiś powód? Zabiła was arogancja.
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---Poza tym, po tym, jak polowa galaktyki skupia sie teraz na farmowaniu iskow na ebay (ruskie i okolice), to ja dziekuje za taka koalicje.
--- Koniec cytatu ---
Ja już wolę, jak ktoś farmuje iski, niż oszukuje z pomocą programistów i GM. Dzięki farmowaniu nie zdobywa się nieuczciwej przewagi w grze.
Ezachiel:
--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 03, 2007, 12:08:27 ---
Capitale były ubezpieczone i miały osprzęt T1. Do tej chwili koalicja praktycznie uzupełniła straty. Czy można to samo powiedzieć o BoBie, zakładając, że w stoczni był tytan?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jaki osprzet mialy capitale, daj link do killboards gdzie beda straty obu stron pokazane.
Pozatym ubezpiecznie nie pokrywa 100% strat.
--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 03, 2007, 12:08:27 ---A ja mam nadzieję, że do fanów BoBa dotrze, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. BoB ma to, na co zasłużył i, według ich własnej propagandy, o to im chodziło.
Co do LV, to skoro tylu waszych dawnych sojuszników przeszło na stronę wroga, to chyba musiał być jakiś powód? Zabiła was arogancja.
--- Koniec cytatu ---
Sam jest w tej chwili arogancki, pozatym jeszcze nikogo nie zabila ... bob jak siedzial w delve ta siedzi ... a i zeby nie bylo nie domowien nie jestem przydupasem bob-a
--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 03, 2007, 12:08:27 ---Ja już wolę, jak ktoś farmuje iski, niż oszukuje z pomocą programistów i GM. Dzięki farmowaniu nie zdobywa się nieuczciwej przewagi w grze.
--- Koniec cytatu ---
A skad pewnosc ze cala ta wojna nie jest sterowana przez dev-team lub gm'ow ?
Skad pewnosc ze u podłoża, zródła, powstania bloku południe i bloku północ nie leży ingerencja [GM] & [DEV] ?
Ze cały ten jebnik nie jest planowany i zaplanowany jako TOP SECRET event ... hmm ?
Hastrabull:
--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 03, 2007, 12:08:27 ---
--- Cytat: Edmund w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---Gdyby nawet Bobki budowały tam tytana, to ofiara 42 dready + 5 lotnisk przekracza koszt budowy 1, a nawet 2 tytanow ... starcie wygrali bobiczki
--- Koniec cytatu ---
Smiać mi sie chce jak fani BoBa podniecaja się, że w stoczni nie było tytana i że to wszystko było zaplanowane. "Skoro Molle tak napisał to przeciez musi być prawda!" ;D Przecież to czysta propaganda, wiadomo było, że coś takiego napisze.
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---ja mam tylko nadzieje, ze wiele osob niedlugo sie obudzi i zauwazy ze wielka wojna propagandowa przeciwko BOBowi (i LV zreszta tez) to w duzym stopniu bujda i demonizowanie ludzi.
--- Koniec cytatu ---
A ja mam nadzieję, że do fanów BoBa dotrze, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. BoB ma to, na co zasłużył i, według ich własnej propagandy, o to im chodziło.
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 10:11:15 ---Poza tym, po tym, jak polowa galaktyki skupia sie teraz na farmowaniu iskow na ebay (ruskie i okolice), to ja dziekuje za taka koalicje.
--- Koniec cytatu ---
Ja już wolę, jak ktoś farmuje iski, niż oszukuje z pomocą programistów i GM. Dzięki farmowaniu nie zdobywa się nieuczciwej przewagi w grze.
--- Koniec cytatu ---
1. Jakies dowody na to ze tam byl Tytan? Bob dowody dal, a ty?
2. Odnosnie capitali i ich fittingu T1, kilka przykladow:
http://www.killboard.net/details/146110/
http://www.killboard.net/details/146067/
http://www.killboard.net/details/146236/
http://www.killboard.net/details/146455/
najlepsze
http://www.killboard.net/details/146233/
http://www.killboard.net/details/145572/
Na kazdym cap rechargery T2, na jednym damage control II, na dwoch faction itemy. A to tylko kilka przykladow, nie chcialo mi sie dalej szukac...
Jakies dodatkowe madre, udowodnione tezy? Czy tylko pusta propaganda?
Odnosnie LV, owszem, byli aroganccy, ale z drugiej strony wszystkie slabsze elementy po prostu wskakiwaly na bandwagon, zeby byc na easy mode.
Odnosnie farmowania iskow, rozumiem, ze jesli ci sie to podoba, to moge spokojnie wyslac petycje do CCP, aby cie sprawdzili pod tym katem?
Dormio:
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 12:44:30 ---1. Jakies dowody na to ze tam byl Tytan? Bob dowody dal, a ty?
--- Koniec cytatu ---
O ile mi wiadomo screen został opublikowany przez AAA więc wrogów BOBa !
Yogos:
Bla bla arogancja bla bla zły jest ten lub tamten. Zieeef
Pie..dolenie.
Wszyscy Ci którzy tak wrzeszczą i używają tych stwierdzeń niech się zastanowią ile razy rozmawiali z BoBami czy tam D2 czy AAA czy kimkolwiek kto lata w EVE i jak zostali potraktowani. I niech zastanowią się czy mówiąć BoB (RA, D2, LV, ktokolwiek) = arogancja wypływa to z własnych kontaktów czy też powtarzają jak papugi czyjeś słowa. Ja gadałem,latałem i pyskowałem na lokalu często czy to z Bobami czy RA. I powiem tyle że to normalni ludzie, szeregowi piloci często są zajebiści i można se z nimi normalnie pogadać. Mówiłem tak kiedyś jak największym czarnym charakterem był w EVE RA i mówie teraz że zwykli piloci BoBa czy RA czesto to normalni ludzie. A wy którzy tak głośno wrzeszczycie i szybciutko sądzicie kto jest dobry a kto zły zastanówcie się na ile wynika to z własnych doświadczeń a na ile powtarzacie czyjeś słowa. Troszkę rozsądku panowie.
A osobiście uważam że koalicja spartoliła sprawę bo zamiast pchać się na siłę mając taką przewagę liczebną mogli rozwalić kilkanaście okolicznych posów i lepiej by na tym wyszli niż atakując na siłę jeden w którym "prawdopodobnie" budował się tytan. Jak już zgromadzili w jednym miejscu takie siły to mogli jechać wszędzie tam gdzie BoB nie był przygotowany i siedzieć przez pare tygodni. A tak muszą od nowa budować dredy kołować fit i lecieć z drugiego końca galaktyki. Tytan to niezły statek ale bez przesady, strata zaplecza bardziej by zabolała bobka. Stawianie posów to całkiem żmudne zajęcie które pochłania mase czasu. Fajno że są zdeterminowani że mają kupe dredów i na tyle uporu żeby dopiąć swego. Pogratulował. Bardzo prawdopodobne że te cechy sprawią że w końcu zwyciężą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej