Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Hastrabull:
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania :)
ja mam tylko nadzieje, ze wiele osob niedlugo sie obudzi i zauwazy ze wielka wojna propagandowa przeciwko BOBowi (i LV zreszta tez) to w duzym stopniu bujda i demonizowanie ludzi.
No nic. trzymam kciuki za poprawnie pracujace mozgi :)
Ellaine:
A tak wogole, jak to mozliwe ze BoB nie stracil zadnego capitala zabijajac 50?
Jak oni to wlasciwie zrobili? Uzywali tylko BSow? Koalicja uzywala tylko capitali?
Xarthias:
Hast, mogło być i tak jak piszesz...
Ale imo gdyby rzeczywiście, to szybciej by się pochwalili...
No nieważne... Dla mnie najlepsze by było, gdyby oba te bloki wzajemnie się wyniszczyły... Bo nie lubię ani BoBa, ani goonsów, o ruskich nawet nie wspomnę...
Hastrabull:
--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Kwiecień 03, 2007, 10:49:53 ---A tak wogole, jak to mozliwe ze BoB nie stracil zadnego capitala zabijajac 50?
Jak oni to wlasciwie zrobili? Uzywali tylko BSow? Koalicja uzywala tylko capitali?
--- Koniec cytatu ---
Nie. z tego co slyszalem na TS'ie, to koalicja po prostu postawila wszystko na jedna karte. Pelen focus byl na posa. Wszyscy piloci dostali rozkaz zniszczyc POSa a potem zwiac. Byli w 100% przekonani, ze tam jest tytan. Niestety okazalo sie ze sie nie da.
Bob natomiast dostal rozkaz niszczenia dreadow. Bylo tam pelno dreadow bobowych i carrierow. Wszystkie dready focusowaly na koalicyjne dready a carriery boostowaly posa. Jak pos padl, carriery wziely sie za koalicyjne dready.
W ten oto sposob takie mnostwo dreadow padlo.
i xart, cos w tym jest. BOB bobem, dlaczego jestem za nimi, napisalem wyzej.
ale goonsow to bym wyslal w czarna dziure najchetniej
Ezachiel:
Widać dokladnie na fimiku dlaczego tyle capitali koalicji padło.
Wokół POs-a była zgromadzona flota capitali bobiczków, koalicja wpadała w 2-4 sztuki capitali na masakre, Bobiczki tylko tragety zmieniali na nastepnego dreda.
Anyway, z punktu widznia ISK i strategicznie bobiczki wygrały, z punktu widzenia honoru pilotów capitali koalicji i supportu oraz organizacji akcij dla dowdztwa - pelen szcunek i brawa - nawet jesli Pos byl pusty to warto bylo stracic flote aby pokazac ze potrafia zrobic to co zrobili czyli z pelnym poswieceniem wykonac rozkazy i sie nie cofnac. Uderzyć na obcym terenie tak aby wylaczyc pos i zniszczyc stocznie.
Dredy da sie odbudować, straty pokryć. Jesli nie dopuszcza do złamania more to wygrali duzo wiecej niż bobik zyskał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej