Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (13/39) > >>

Hastrabull:
nie feruj wyrokow, tyle powiem :)

bardzo prawdopodobne to jest to ze wszyscy kiedys umrzemy :) (Przynajmniej w eve :D)

Sotharr:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 12:44:30 ---1. Jakies dowody na to ze tam byl Tytan? Bob dowody dal, a ty?
2. Odnosnie capitali i ich fittingu T1, kilka przykladow:
Na kazdym cap rechargery T2, na jednym damage control II, na dwoch faction itemy. A to tylko kilka przykladow, nie chcialo mi sie dalej szukac...
Jakies dodatkowe madre, udowodnione tezy? Czy tylko pusta propaganda?

Odnosnie LV, owszem, byli aroganccy, ale z drugiej strony wszystkie slabsze elementy po prostu wskakiwaly na bandwagon, zeby byc na easy mode.

Odnosnie farmowania iskow, rozumiem, ze jesli ci sie to podoba, to moge spokojnie wyslac petycje do CCP, aby cie sprawdzili pod tym katem?

--- Koniec cytatu ---
1. A ja nie muszę niczego udowadniać, bo niczego nie twierdzę. Poproszę linka do tych dowodów, bo post Molle'a to żaden dowód. Dowództwo BoBa zna prawdę, ale ich wiarygodność jest dla mnie zerowa. Dowodem będzie, jeśli BoB zaprezentuje w najbliższym czasie kolejnego tytana.
2. Przykazane było brać T1, inny fit na własną odpowiedzialność. Zresztą ten osprzęt T2 to też nie jest żaden majątek.
3. No tak, przecież LV wcale nie jechała na bandwagonie przeciwko RA. Ależ ten los jest ironiczny, nieprawdaż? :)
4. Nie chcę, żeby wątek zmienił się we flejma, więc nie skomentuję. Rób co chcesz, muszę tylko ustawić długiego skilla na wypadek gdyby założyli mi bana do wyjaśnienia. :>

Hastrabull:

--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 03, 2007, 13:39:44 ---1. A ja nie muszę niczego udowadniać, bo niczego nie twierdzę. Poproszę linka do tych dowodów, bo post Molle'a to żaden dowód. Dowództwo BoBa zna prawdę, ale ich wiarygodność jest dla mnie zerowa. Dowodem będzie, jeśli BoB zaprezentuje w najbliższym czasie kolejnego tytana.
2. Przykazane było brać T1, inny fit na własną odpowiedzialność. Zresztą ten osprzęt T2 to też nie jest żaden majątek.
3. No tak, przecież LV wcale nie jechała na bandwagonie przeciwko RA. Ależ ten los jest ironiczny, nieprawdaż? :)
4. Nie chcę, żeby wątek zmienił się we flejma, więc nie skomentuję. Rób co chcesz, muszę tylko ustawić długiego skilla na wypadek gdyby założyli mi bana do wyjaśnienia. :>

--- Koniec cytatu ---

Wiem, ze powinienem odpuscic, ale nie moge sie powstrzymac :)

ad1. Mam ci przekleic co napisales?
ad1 cd. Dowody sa na eve-o. poszukaj sobie. sa screeny (mnostwo) i filmik. Natomiast ty tylko gadasz. Uargumentuj swoje slowa. Tylko o to prosze :)
ad1 cd. Dlaczego ma prezentowac skoro go nie budowal? To koalicja stwierdzila ze tam jest tytan, nie BOB (no chyba ze wezmiesz pod uwage post z 1 kwietnia :) ) Przeciez nie ma zalozenia: "Zniszczyliscie nie ten pos, my budowalismy tytana gdzie indziej. Jest stwierdzenie: zniszczyliscie pustego POSa, Aeon wyszedl z drugiego POSa

ad2. przykazane, nieprzykazane, straty sa. Co wiecej, to tylko kilka dreadow z 50 oraz to tylko znisczone itemy. A co bylo na innych? Jak chcesz to sobie sprawdz. Powiem ci tylko tak. Fity na niektorych byly 'dosc' drogie :)

ad3. zgadza sie. taka jest ta gra :) Tu przyznam ci racje.

ad4. luzik. moim zdaniem nie mozna powiedziec, ze cos jest lepsze od drugiego. obydwie rzeczy to oszustwa. Obydwie powinny byc tepione.

Ezachiel:
PAX, prosze nie siać na polskim forum ideologi wielkich sojuszy i koalicjantow  ;D

Sprawa jest prosta, gdyby nawet tam był budowany tytan nie sadze aby BoB sie do tego przynzał, poprostu musza zachować tważ, z drugiej strony nawet gdyby tam był tytan to poza strata moralna i ideologiczna BoB niewiele stracił, bo jedna najwieksze straty były po stronie atakujacych - finanasowe i militarne.

Pilot dreda czy lotniska czasem ma implanty kupowane pod kontem wlasnie tego staku ( np snake set czy tam crystal :D ), dosc czesto uzywany jest fit drogi - frakcyjny, ze to T 2 nie wspomnę bo nie ma o czym. Wszyscy wiedzą że ubezpieczenie też kosztuje i nawet jak pokrywa 100% wartosci statku to dalej kasa wydana na insure to strata bo trzeba kupic nowe insure dla nowego statku ...

Jesli chodzi o wykozystywanie błedów intrefejsu, lag - log - trap itp, przeciezenai clustra i takie inne to jest to notorycznie uzywane i wykozystywane przez PvP' pilots i rozne korporacje specjalizujace sie w pvp, gdzie sekundy laga przeciwnika decyduja o wygranej/przegranej.
Dalej, ogoromna ilosc carrierow i dron po stronie BoB na fi,mie swiadczy że BoB zna ta taktyke, i sie nie boi uzywać laga po swojej stronie, ale to sam orobi RA, Goons czy AAA ... wiec badzmy powazni ... nie ma swietych na tej wojnie ani na tym swiecie.

Ale tak jak juz pisałem, chylę czoła przed pilotami koalicji ktorzy brali w tym udział za poswiecenie, organizacje, posluszenstwo a dla dowodztwa brwa za realizacje planu i samo pokazanie ze sa w stanie robic takie akcje,

Sotharr:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 03, 2007, 13:51:25 ---Wiem, ze powinienem odpuscic, ale nie moge sie powstrzymac :)

ad1. Mam ci przekleic co napisales?
ad1 cd. Dowody sa na eve-o. poszukaj sobie. sa screeny (mnostwo) i filmik. Natomiast ty tylko gadasz. Uargumentuj swoje slowa. Tylko o to prosze :)
ad1 cd. Dlaczego ma prezentowac skoro go nie budowal? To koalicja stwierdzila ze tam jest tytan, nie BOB (no chyba ze wezmiesz pod uwage post z 1 kwietnia :) ) Przeciez nie ma zalozenia: "Zniszczyliscie nie ten pos, my budowalismy tytana gdzie indziej. Jest stwierdzenie: zniszczyliscie pustego POSa, Aeon wyszedl z drugiego POSa

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, co napisałem? Napisałem, że post Molle'a o niczym nie świadczy, bo nie było takiej opcji, żeby napisał coś innego, bez względu na to czy tytan tam był czy nie. Na tym polega propaganda. A fani BoBa urządzają fetę, jakby doznali objawienia. :)
Nigdzie natomiast nie twierdzę, że był tam tytan, bo po prostu tego nie wiem.
Jeśli screeny i filmik przedstawiają jak jakaś szycha z BoBa otwiera okno S&I i pokazuje, że w jednym POSie nic nie ma, a w drugim jest Aeon, to jest to pewien dowód. Ale nic takiego nie zostanie nigdy opublikowane, jak sądzę.
BoB na pewno gdzieś buduje tytana, moze nawet więcej niż jednego. Inwestowanie w infrastrukturę, BP, skille żeby potem to się marnowało nie ma kompletnie sensu. Jeśli nie było go w tym POSie, to powinien się wkrótce pojawić.

PS. Edmund, prościej jest zbudować 50 dredów niż jednego tytana, nawet jeśli finansowo wychodzi podobnie. I nikt o zdrowych zmysłach nie zabiera drogich implantów na misję samobójczą :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej