Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (25/39) > >>

Gregorius:

--- Cytuj ---widac ze malo grasz jeszcze chlopaku... a to, ze jakis devik wlaczyl bobowi respawn time plexa na godzine to o niczym nie swiadczy tak?
--- Koniec cytatu ---

a ten znowu swoje.....

Teraz po tej akcji z Dev'sami to już wszystko będą zwalać na to, że Devsi pomogli tu, devsi pomogli tam....

jak dzieci....

Xarthias:
Greg, jak w życiu... Raz wpadniesz, a smród pozostaje na całe życie...

Tynstar:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 06, 2007, 11:49:59 ---Greg, jak w życiu... Raz wpadniesz, a smród pozostaje na całe życie...

--- Koniec cytatu ---

ech oby to byl jeden raz.....

Gacul:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwiecień 06, 2007, 11:24:12 ---
--- Cytat: Piotrqs Quendi w Kwiecień 05, 2007, 20:08:05 ---SirMolle
Evolution
Band of Brothers    Posted - 2007.04.02 18:04:00 - [238] - Quote
Delivery http://dl.eve-files.com/media/0704/helloaeon.wmv

--- Koniec cytatu ---

Obejrzalem sobie ten filmik... i jedna rzecz mnie zastanawia,
czemu w liscie Instalacji, podany zakres to "Solarsystem", zas jak juz wchodzi w zakladke Jobs, to zakres to "Region"... czyzby o zupelnie inny POS chodzilo?

--- Koniec cytatu ---

Widać również odległość, która wynosi 0j (11 sekunda)  ;)

halv:

--- Cytat: Lukis w Kwiecień 06, 2007, 10:53:02 ---

widac ze malo grasz jeszcze chlopaku... a to, ze jakis devik wlaczyl bobowi respawn time plexa na godzine to o niczym nie swiadczy tak? :)
w tej chwili bob jest najwieksza imba w grze i ma w dupie wszystko (oprocz kaski), szczegolnie to co ma ustawione na blue :) ...ale z twoich wypowiedzi widac, ze jestes fanem dobrego wujka :)

--- Koniec cytatu ---

nadal nie rozumiesz - klapki na oczach alleluja i do przodu ... a Ty biedy i naiwny myslisz ze tylko u BOBa sa przekrety ? - poza tym nie BOBa tylko to jest problem zwiazany z poszczegolnymi osobami  - samo bycie w BOBie nic nie daje [ co napiszesz maila do DEV-a:  czesc - jestem nowy w bobie moglbys mi dac pare BPO  t2 ?  ;D ]

nawet jak by jakims cudem BOB sie rozpadl - to co ludzie z BOBa skoncza grac ?  skoncza sie przekrety ? NIE ! bedzie to dalej trwalo tylko pod innym szyldem - ktos kto ma zanjomosci przejdzie do innego alliancu i dalej bedzie to samo ..

a zarzut ze BOB dba tylko o kase i reszte ma gdzies  jest naprawde smieszny  :2funny: a o co mial by dbac ? moze o Twoj portfel? a moze powinien dotowac swoich wrogow ? kazdy Alliance dba o swoje interesy ... nie wiem  moze jestes dobrym samarytaninem i grajac w eve nie dbasz wcale o swoje interesy tylko o innych ? jesli tak to mozesz mi przeslac troche ISK [ tak z 300 mln ] no dalej pokaz ze nie dbasz tylko o siebie   ;)

jedyne rozwiazanie to oczyscic szeregi CCP  - i fakt faktem ze CCP ucisza cala sprawe jak moze  :-\ tutaj zadna wojna anty BOBowa nic nie zmieni - pora  przejrzec na oczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej