Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (24/39) > >>

halv:
za emocjonalnie podchodzicie do tego  ;D

z doswiadczenia moge powiedziec ze BOB niczym sie nie rozni od innych - nie ma czegos takiego jak podzial na dobrych i zlych - wszedzie mozna spotkac zarozumialych ludzi, idiotow, zlodzieji itd. - jakos nigdy nie mialem problemow z zarozumialoscia LV  czy BOBa - z ludzmi z Ra,Ka-Tet tez sie da pogadac i pozartowac  ... wszedzie sa czarne owce i porzadni ludzie

najbardziej smiesza mnie wypowiedzi ludzi ktorzy oceniaja obydwie strony  - tak naprawde nie wiele wiedzac na ich temat  - ilu z was latalo u BOBa lub D2 ?  [ mam na mysli alliance a nie ósma woda po kisielu w postaci nap-a  ] - wiekszosc wiedzy czerpiecie z forum - albo propagujecie gdzies zaslyszane opinie - no ale to taka wada wiekszosci polakow - wszyscy mocni w klapaniu geba  gorzej z mysleniem [ wybaczcie moja szczeorsc w tym wzgledzie - ale chyba obecnie mamy taki trend narodowy - wkoncu to IV RP ] - i skonczcie juz z ta teoria spiskowa BOB+DEVs  bo to sie robi zalosne   [ wydawalo mi ze ze z wiekiem ludzie zaczynaja rozumiec ze swiat to nie  biel i czern ale odcienie szarosci - zawsze znajdzie sie ktos kto pokusi sie o wykorzystanie swoiej pozycji lub wiedzy do osiagniecia jakichs korzysci - tak jest i tak bedzie - i nie jest to tylko problem EVE - sprawa wyplynela w kontekscie BOB-a ale nikt nie da gwarancji ze nie bylo innych przekretow poza BOBem - tak wiec jesli ktos tego nie jest wstanie zrozumiec zaakceptowac to niech przestanie grac w EVE bo uzalanie sie i bicie piany jaki to BOB zly nic tutaj nie zmieni  ]

to tylko gra - a wiekszosc problemow rozdzi sie z tego ze do pewnych rzeczy nie potraficie sie zdystansowac - topic jak kazdy inny a wy powoli zaczynacie na sobie nawzajem psy wieszac

moze tak zamiast krytkowac BOBa D2 czy kogos tam innego - powstal by w koncu jeden duzy alliance skupiajacy polakow ? zobaczyli bysmy wtedy jak by sie on prezentowal na tle innych - czy byl by taki idealny i swiety  ;D krytkowac  zawsze jest latwo a ciezej zrobic samemu cos konstruktywnego - prawda ?  ;)

Ellaine:
Z drugiej strony, gra jest produktem rozrywkowym.
A bicie zlych ludzi w slusznej sprawie (albo dobrych z poczuciem wlasnego mroku i szatana) daje duzo wiecej satysfakcji niz strzelanie do zwyklych, normalnych kolesie. Przynajmniej niektórym (np mnie).
Szczegolnie ze nie kazdy zawsze moze wygrywac.

Porownaj takie historie;
"Polecielismy sobie z jakimis ziomami do AB-CDE i postrzelalismy sobie do jakichs przypadkowych gosci, a potem przylecialo ich wiecej i nas rozwalili i teraz przed nami znowu najmniej 3 godziny w koparkach na nowe BSy"
i
"Polecielismy z naszymi wiernymi sprzymierzencami do AB-CDE i napadlismy tam na male zgrupowanie tch bandytow XYZ. Z radoscia zaczelismy rozsmarowywac ich statki, bo kazda strata u wroga to maly kroczek w kierunku naszego zwyciestwa w wojnie. Potem jednak tchórze sprowadzili kolegów i mimo bohaterskiego oporu, nasza flota została zdziesiątkowana. Ale my tam jeszcze wrocimy, nie poddamy sie, 3 godzinki kopania i wracamy na front by dalej gnebic naszych wrogow walczac o nowa, lepsza galaktyke"

Gregorius:
Mike popieram twoje zdanie!

--- Cytuj ---najbardziej smiesza mnie wypowiedzi ludzi ktorzy oceniaja obydwie strony  - tak naprawde nie wiele wiedzac na ich temat  - ilu z was latalo u BOBa lub D2 ?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie o to chodzi!

--- Cytuj ---to tylko gra - a wiekszosc problemow rozdzi sie z tego ze do pewnych rzeczy nie potraficie sie zdystansowac - topic jak kazdy inny a wy powoli zaczynacie na sobie nawzajem psy wieszac
--- Koniec cytatu ---

Święta racja

Wyjdziesz za mnie?!  :smitten:  :buck2: :buck2: :buck2: :buck2: :buck2:

Venzon 2003:

--- Cytat: Mike Halvadro w Kwiecień 06, 2007, 10:04:31 ---z doswiadczenia moge powiedziec ze BOB niczym sie nie rozni od innych[...]

--- Koniec cytatu ---

widac ze malo grasz jeszcze chlopaku... a to, ze jakis devik wlaczyl bobowi respawn time plexa na godzine to o niczym nie swiadczy tak? :)
w tej chwili bob jest najwieksza imba w grze i ma w dupie wszystko (oprocz kaski), szczegolnie to co ma ustawione na blue :) ...ale z twoich wypowiedzi widac, ze jestes fanem dobrego wujka :)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Piotrqs Quendi w Kwiecień 05, 2007, 20:08:05 ---SirMolle
Evolution
Band of Brothers    Posted - 2007.04.02 18:04:00 - [238] - Quote
Delivery http://dl.eve-files.com/media/0704/helloaeon.wmv

--- Koniec cytatu ---

Obejrzalem sobie ten filmik... i jedna rzecz mnie zastanawia,
czemu w liscie Instalacji, podany zakres to "Solarsystem", zas jak juz wchodzi w zakladke Jobs, to zakres to "Region"... czyzby o zupelnie inny POS chodzilo?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej