Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (26/39) > >>

Ellaine:
Raczej zachod galaktyki dba o staty na KB. Nie wiem jak dokladnie jest w BoBie, ale w IRON byl system ktory miał w założeniach być podobny do tego co wynosił jeden z korpow BoBa przenoszac sie do BoBa z koalizji polnocnej (dawno temu) - czyli wewnatrz sojuszu sa rozne fajne i zajawkowe odznaczenia, dodatkowe uprawnienia, rangi wojskowe etc za kille w roznych kombinacjach i konfiguracjach (np kille zrobione na glownych wrogach w duzych flotach w odroznieniu od killi bardziej przypadkowych w malych gangach, kille robione malym statkiem, kille robione statkiem duzym, kille robione na poludniu, na polnocy etc itp, stosunek kill/loss, punkty na miesiac i na tydzien....).
Jesli to naprawde jest model zbiezny z BoBem, a podobno jest modny na zachodzie, to nie chodzi im o kase tylko wlasnie o nabijanie statow na KB.

Venzon 2003:

--- Cytat: Mike Halvadro w Kwiecień 06, 2007, 12:30:13 ---
 ... nie wiem  moze jestes dobrym samarytaninem i grajac w eve nie dbasz wcale o swoje interesy tylko o innych ? jesli tak to mozesz mi przeslac troche ISK [ tak z 300 mln ] no dalej pokaz ze nie dbasz tylko o siebie   ;)

--- Koniec cytatu ---

przeslalbym ci takie grosze ale wydasz pewnie na jakies boostery i sie zacpasz na smierc...

halv:

--- Cytat: Lukis w Kwiecień 06, 2007, 13:40:31 ---przeslalbym ci takie grosze ale wydasz pewnie na jakies boostery i sie zacpasz na smierc...

--- Koniec cytatu ---

tak myslalem  ;D stroz moralnosci innych - a jak ta moralnosc trzeba by wobec siebie zastosowac to juz nie tak latwo - skad my to znamy ..  wiec final jest taki ze dbasz tylko o kase i innych masz gdzies  :D wiec sie nie czepiaj innych ze dbaja tylko o wlasne interesy >:D

a kase wydal bym do podowania pilotow koalicji  >:D

Venzon 2003:
no stary nie bede dawal kasy jakiemus przydupasowi boba bo widze, ze sie do takich zaliczasz  :knuppel2: dbam tylko o portfele ludzi w korpie i wiecej mnie nie interesuje  >:D

Szczutek:

--- Cytuj ---nadal nie rozumiesz - klapki na oczach alleluja i do przodu ... a Ty biedy i naiwny myslisz ze tylko u BOBa sa przekrety ? - poza tym nie BOBa tylko to jest problem zwiazany z poszczegolnymi osobami  - samo bycie w BOBie nic nie daje [ co napiszesz maila do DEV-a:  czesc - jestem nowy w bobie moglbys mi dac pare BPO  t2 ?   ]
--- Koniec cytatu ---

Przychodzisz do korpa 1szego majac juz tam jakies doswiadczenie i dostajesz za darmo statki, ktorymi mozesz latac, bo Dev respawnal Twojemu korpowi BPOt2 i Twoj korp ma kase na to zebys mogl nimi latac ---> bo Dev o kazdym evencie uprzedzil Cie juz dawno temu i postawil Ci pleksy, ktore mozesz farmic co 1h wyciagajac z nich 500mil - 1bil w tym czasie...
Przychodzisz do korpa 2giego... <--- tu mozesz wstawic dowolna historyjke

Widzisz roznice? Kazdy nawet liniowy pilot korzysta z tego, ze pare zainteresowanych osob ma jakies uklady, w ZADNYM innym korpie tego nie ma, zadnemu innemu aliansowi nikt nie poszedl/idzie tak na reke... Dalej napisales, ze nic nie mozna z tym zrobic... Jeden gosciu krzyczal o tym glosno i jeden DEV poszedl sie "jebac" - kosztowalo go to bana w grze, ale poswiecil sie i jest dzieki temu troche lepiej... Dlatego ja tez bede KRZYCZAL, ze mi sie to nie podoba... moze inni przejrza na oczy dzieki temu na tym forum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej