Śmietnisko > Archiwum
2 pytanka
Goomich:
--- Cytat: "Koori" ---ale mam nadziej?, ze system skillowania nigdy si? nie zmieni (no mo?e mogliby doda? super advanced learning skills :P)
--- Koniec cytatu ---
Od tego sa czipy.
Koori:
--- Cytat: "Goomich" ---
Od tego sa czipy.
--- Koniec cytatu ---
mam ju? czipy :P
Tak na prawd? to ?artuje. Z adv learning na lvl 4 i zestawem implantów skilluje si? do?? szybko. Dodanie nowych skilli leariningowych sprawi?oby ?e da?oby si? wytrenowa? od zera do nie?le wyskillowanego carrieraw 2-3 miesi?ce... a tego raczej nie chcemy... (oczywi?cie pomijam tu kwestj? finansow? oraz czas trenowania skilli leariningowych).
EDIT: A tak swoja drog? to serce mi si? kraje, jak widz? noobów, którym kto? powiedzia?, ze wytrenowanie learningów na pocz?tku jest konieczne dla ich przetrwania. Dany noob trenuje learningi przez pierwsze dwa miesi?ce lataj?c najslabsza fregata i wpada w kompletna frustracje...
Goomich:
--- Cytat: "Koori" ---
EDIT: A tak swoja drog? to serce mi si? kraje, jak widz? noobów, którym kto? powiedzia?, ze wytrenowanie learningów na pocz?tku jest konieczne dla ich przetrwania. Dany noob trenuje learningi przez pierwsze dwa miesi?ce lataj?c najslabsza fregata i wpada w kompletna frustracje...
--- Koniec cytatu ---
Ja by? noob, gra? dwa miesi?ce, trenowa? lerningi, lata? ju? Caracalem i indykiem i nie by? sfutro... strufo... sfrugo... i by? zadowolny z ?ycia. :)
Koori:
--- Cytat: "Goomich" ---Ja by? noob, gra? dwa miesi?ce, trenowa? lerningi, lata? ju? Caracalem i indykiem i nie by? sfutro... strufo... sfrugo... i by? zadowolny z ?ycia. :)
--- Koniec cytatu ---
Nie no. Tak jest ok. Jezeli trenujesz co? poza learningami to jest ok, ale widzia?em kiedy? screena z arkusza skilli jakiego? m?odego gracza. Nie mia? nic innego oprócz wszystkich advanced learningów [!!!] do LVL 5[O.o !!!!!!!!].
Nawet charyzm? mia? nabit? do lvl 5. I to jest smutne
pticu:
lerningi jako primary,a po drodze wszystko co jest potrzebne do latania i strzelania i wszystkiego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej