Śmietnisko > Archiwum

2 pytanka

<< < (4/5) > >>

Rhovana:

--- Cytat: "Koori" --- Jezeli trenujesz co? poza learningami to jest ok, ale widzia?em kiedy? screena z arkusza skilli jakiego? m?odego gracza. Nie mia? nic innego oprócz wszystkich advanced learningów [!!!] do LVL 5[O.o !!!!!!!!].
Nawet charyzm? mia? nabit? do lvl 5. I to jest smutne
--- Koniec cytatu ---

hmmm nie ?ebym sie czepia? ale jak on zarobi? na skile advanced nie maj?? ?adnych innych??:) bo je?li lata? z cargo to noobshipem to wooooot masochista:P

Koori:
pewnie korporacja albo jaki? kolega dawa? mu kase. To si? do?? cz?sto spotyka...

A generalnie nie mozna zapomina? równie? o kasie z eBay'a :(

Rhovana:
Je?li to by?by alt to nie mam nic przciwko takiemu skilowaniu, ale zaczyna? now? postaci? i tak skilowa? to rzeczywi?cie tragedia :( zagadzam sie ?e learningi wa?na rzecz ale nie ma co wariowa?, a poza tym jeszcze powinno sie gra? jeszcze.

Co do kasy na e-bay to to jest raczej kwestja podej?cia. Mnie to ani zi?bi ani grzeje. Norma jedni sprzedaj? drudzy kupuj? tak jest by?o i tego nie zmienie wiec czym mam sie stresowac.

Odno?nie skilowania w EVE to jak ju? napisa?em nie mam nic przeciwko temu systemowi i podoba mi sie w takiej formie i w tej konkretnej grze. Jest dobrze przemy?lany. Zdaj? sobie sprawe ze zrobienie idealnego systemu jest nierealne, ale chodzi mi o wasze pomys?y lub krytyk? moich (krytyka bardziej porz?dana:)) System z Eve spodoba? mi si? na tyle najprawdopodobniej zaplikujemy go z koleg? w naszym ma?ym potworku, ale nie ob?dzie sie bez drobnych modyfikacji, dla tego pytam si? co ewentualnie by?cie dodali lub zmienili.

regis:
ten kolo to byl alcik ;) zrobiony tylko i wylacznie pod sprzedanie ;)

Tea Spoon:
tia, to jest czesto spotykana taktyka. hoduje sie takie cos przez rok z implantami +3 a potem sprzedaje za calkiem przyzwoite pieniadze.

co do skillow natomiast. to mozna nawet to wytlumaczyc calkiem sensownie, gdyby juz ktos koniecznie chcial cos tlumaczyc (bo mi sie wszystko zupelnie podoba)
tak jak irl, kupujesz cos nowego, to najpierw czytasz instrukcje obslugi (ksiazeczke =] ) a potem dopiero zaczynasz to cus obslugiwac. przynajmniej taka jest teoria (w praktyce wyglada to: wlacz, zepsuj, napraw, wlacz ponownie)

i tak samo w EVE. nawet jesli masz bs lvl5 a nigdy tym czyms nie latales, to mozna niemal zagwarantowac, ze jakis merc, co w bs pol zycia przelatal, a ma tylko bs lvl3 solidnie cie poobtlukuje. ty znasz po prostu wiecej teorii. =]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej