Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót starego gracza

<< < (8/12) > >>

MGGG:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 10, 2015, 20:26:59 ---Niech GW2 będzie 12 lat na rynku chłopcze to pogadamy, która gra nie ma przyszlości.

--- Koniec cytatu ---

GW mają już 10 lat, więc niewiele mniej niż EvE. Tylko, że wydawca w pewnym momencie stwierdził, że zrobi "2" bo "1" nie ma już sensu rozbudowywać. Co ja bym dał za to, żeby CCP miał kasę i chęci na zrobienie EvE2.

Przy wszystkich różnicach, obie gry mają podobną ceche: brak end-gamu. Kończy je sie, kiedy ma sie poczucie, że się je "wygrało". Gralem sporo w obie i obie uważam w tym momencie za niegrywalne. TYlko co pół roku mnie coś ciągnie do EvE i wracam jak do nałogu. Ale po trzech dniach mam znów dosyć.

Xar:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 10, 2015, 20:26:59 ---chłopcze
--- Koniec cytatu ---
Hm. Dla Ciebie Pan Xar.

Zgudi:

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 23:20:56 ---Hm. Dla Ciebie Pan Xar.

--- Koniec cytatu ---
Powiedział Xar do Filip Bonn.

Xar:
Narrator :P?

Filip Bonn:

--- Cytat: MGGG w Wrzesień 10, 2015, 22:57:26 ---GW mają już 10 lat, więc niewiele mniej niż EvE.

--- Koniec cytatu ---

Rozmawiamy o GW2 ;)
Nie mieszaj GW1 który jest inną grą i dogorywa od kilku lat bez konkretnych aktualizacji i dodatków.

a ja i moja siostra mamy razem już 67lat, więc płać za nas składki i wypłacaj nam emeryturę

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 23:20:56 ---Hm. Dla Ciebie Pan Xar.

--- Koniec cytatu ---

Przecież to w ogóle nie rolplejowe, a nie przypadkiem "Niszczyciel Świtu" czy jakaś inna "Księżycowa Tarcza"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej