Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót starego gracza

<< < (7/12) > >>

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 10, 2015, 14:37:20 ---Nie wiem, spytaj soula.

--- Koniec cytatu ---

Odpowiadam, wszyscy tutaj jesteśmy podludźmi :)

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 14:01:21 ---Szczerze mówiąc nie ma do czego wracać, ot twórcy Eve znaleźli sobie niszę i teraz już tylko doją naiwnych. Gra jest strasznie słaba i nie ma jakiejkolwiek przyszłości, a najśmieszniejsze jest to, że z graczy robi się idiotów przez wmawianie im jacy to nie są super elitarni - oczywiście wszystko po to, żeby zarabiać na ich głupocie pieniądze. Dzięki grze (mimo, że słabej) czują się dowartościowywani, więc wciąż przy niej trwają. Tania i oczywista manipulacja, ale na sporą ilość otumanionych ludzi to chcąc nie chcąc wciąż działa.

Reasumując: lepiej poczytać dobrą książkę, niż tracić na to czas.

--- Koniec cytatu ---

Kompletnie dwie różne gry, odrębny target. Obie są tak samo elitarne chociaż nie ma co ukrywać EVE jest trudniejsze i rodzi większy hype niż GW2 jak już do tego dojdzie. Guild Wars 2 jest casualowe, EVE to praca na długie lata.

Xar:
Yyy, okje, ale pokaż mi w którym miejscu wymieniłem GW2 w swoim poście... xD

Filip Bonn:
Niech GW2 będzie 12 lat na rynku chłopcze to pogadamy, która gra nie ma przyszlości.

Ptysiu:

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 19:31:15 ---Yyy, okje, ale pokaż mi w którym miejscu wymieniłem GW2 w swoim poście... xD

--- Koniec cytatu ---

W stopce chociażby :)

Xar:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 10, 2015, 20:26:59 ---Niech GW2 będzie 12 lat na rynku chłopcze to pogadamy, która gra nie ma przyszlości.

--- Koniec cytatu ---
A jaką ty niby przyszłość widzisz przed Eve? Porozmawiaj sobie z devami tej gry (nie jako konsument) i sam zobaczysz jakie jest ich faktyczne podejście do tej produkcji.

--- Cytat: Ptysiu w Wrzesień 10, 2015, 20:45:21 ---W stopce chociażby :)

--- Koniec cytatu ---

Trochę pudło, bo w stopce nie ma żadnej wzmianki o GW2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej