Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót starego gracza

(1/12) > >>

[HU] Khaleesi Montegro:
Witam, wracam do eve po przerwie niestety swoje konta sprzedałem, założyłem nowe, skiluje bombera i będę robił misję matarskie, zrobię kasę i kupię chara z bazaru, pytanie co warto kupić do pvp?  Słyszałem ze obecnie nerfia capsle coraz bardziej, celowalem w sumie w dreda ale sam nie wiem czy to dobry pomysł, myślałem żeby latać w low secu lub nullu, chociaż wiadomo jak to w nullu nuda, może wh? Chciałbym latać matarami ewentualnie jakiś cross

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [HU] Khaleesi Montegro w Wrzesień 09, 2015, 08:01:54 ---... pytanie co warto kupić do pvp?  ...
... celowalem w sumie w dreda ale sam nie wiem czy to dobry pomysł, ...

--- Koniec cytatu ---
masz racje to ch.. pomysl. farm od razu do ragnara, pvp murowane.

a tak bez smiania sie. sama idea nafarmienia kasy na postac pvp jest bardzo dobra, bo zdecydowanie skraca czas wejscia w rozne statki z odpowiednimi skillami. Ja osobiscie celowalbym w chara co najmniej 50mSP+ small/med shipy bo tym sie glownie lata. Ale to oczywiscie zalezy od preferencji.

Qlko1:
Kup sobie coś 100m plus.    Miesiąc farmienia dluzej a różnica skilli 5 lat. Będzie juz sensownie latać każdą rasą w statkach t2 do BSa i prawdopodobnie będzie juz miał jakiegoś capsa. Celuj w naglfara lub Phoenixa.

Filip Bonn:
kup coś 160m+
raptem pół roku różnicy farmienia a będziesz mógł powiedzieć wszystko widziałem,zrobiłem i mogę zrobić uninstall
a tak na poważnie to 30m SP wystarczy Ci , farmiąc więcej wyżygasz EVE zanim zdążysz na dobre wrócić.

Anthar:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 09, 2015, 09:25:28 ---kup coś 160m+
raptem pół roku różnicy farmienia a będziesz mógł powiedzieć wszystko widziałem,zrobiłem i mogę zrobić uninstall
a tak na poważnie to 30m SP wystarczy Ci , farmiąc więcej wyżygasz EVE zanim zdążysz na dobre wrócić.

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie , teraz nie trzeba duzo aby latac uzytecznymi ( i fajnymi stateczkami ) T3 deseczka zapewni Ci duzo zabawy,  a to skilluje sie naprawde szybko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej