Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót starego gracza

<< < (9/12) > >>

Qlko1:
Pan Xar? Ha. Dzieciaku. Wpadasz na forum graczy EvE gdzie średnia wieku wypada około 30, pierdolisz z wielkim zapałem o historii wymyślonego świata w którym biegasz z wymyśloną świecącą postacią, usiłujesz trollować,  ale mając tylko doświadczenie z umysłowych pojedynków na przerwach w szkole, wychodzi bieda i wstyd.
Gdyby krowa nosiła biustonosz to byś cycka na żywo do tej pory nie zobaczył, osiągnięcie "najlepszy seks" zapewne dalej należy do twojej prawej ręki, a nagą kobietę widziałeś jak twój kolega na serwerze swoją księżniczką zmieniał armour.
I ty wymagasz żeby ktoś cię tytułował per pan? Kurwa, to jakaś ukryta kamera?

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

Xeovar:

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 21:55:57 ---A jaką ty niby przyszłość widzisz przed Eve? Porozmawiaj sobie z devami tej gry (nie jako konsument) i sam zobaczysz jakie jest ich faktyczne podejście do tej produkcji.

Trochę pudło, bo w stopce nie ma żadnej wzmianki o GW2.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 21:55:57 ---Trochę pudło, bo w stopce nie ma żadnej wzmianki o GW2.

--- Koniec cytatu ---

Taaa, a Kaczyński nie jest z PiSu.

Popraktykuj umiejętność dyskutowania, bo na razie wygląda to tak, że po tym jak ktoś skrytykował Twoje posty o GW2, które zamieszczasz na forum o EVE, postanowiłeś się "odegrać" niczym nieopierzony obszczymurek i wlazłeś do losowego innego wątku żeby "dopierdolić EVE".

A co do dyskusji z devami, kilka osób z tego forum miało okazję spotkać i pogadać z różnymi devami i pracownikami CCP, powiedz mi gdzie Ty miałeś taką okazję że zajmujesz takie autorytarne stanowisko na temat podejścia devów CCP do EVE? Zwłaszcza że przez ostatnie dwa lata zmieniło się ono dość mocno...

Zgudi:

--- Cytat: Xar w Wrzesień 10, 2015, 14:01:21 ---Szczerze mówiąc nie ma do czego wracać, ot twórcy Eve znaleźli sobie niszę i teraz już tylko doją naiwnych. Gra jest strasznie słaba i nie ma jakiejkolwiek przyszłości, a najśmieszniejsze jest to, że z graczy robi się idiotów przez wmawianie im jacy to nie są super elitarni - oczywiście wszystko po to, żeby zarabiać na ich głupocie pieniądze. Dzięki grze (mimo, że słabej) czują się dowartościowywani, więc wciąż przy niej trwają. Tania i oczywista manipulacja, ale na sporą ilość otumanionych ludzi to chcąc nie chcąc wciąż działa.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli ktoś wchodzi na centralę, żeby przekazać wszystkim, że są naiwnymi otumanionymi idiotami bo grają w jakieś "strasznie słabe" EVE a nie GW czy inne anime które on tu namiętnie promuje, to dyskusja z takim delikwentem traci sens. W tym momencie czegokolwiek byście nie napisali to i tak "Pan Xar" jak kazał się tytułować to podepcze bo "idiotów" się przecież nie słucha.

Może niech lepiej Doom wkroczy i przyblokuje mu ten jego wątek, a Xar zwinie się z stąd dalej przekonany o swojej durnej racji.

Xar:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 11, 2015, 08:14:32 ---A co do dyskusji z devami, kilka osób z tego forum miało okazję spotkać i pogadać z różnymi devami i pracownikami CCP
--- Koniec cytatu ---

Okej, ale była to rozmowa konsument - biznes, czy biznes z biznesem?

Nadal podtrzymuję to co napisałem w swoim pierwszym poście - tym bardziej, że nie ma tam nic, czego przeciętny gracz Eve by nie wiedział. Widać prawda boli, skoro wywołało to u niektórych takie poruszenie.

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 11, 2015, 08:14:32 ---na razie wygląda to tak, że po tym jak ktoś skrytykował Twoje posty o GW2
--- Koniec cytatu ---

Hm, to teraz idź do działu o GW2 i zobacz sobie moje posty, które się tam znajdują. Pokaz mi w którym momencie oburzyłem się jakąś krytyką - przecież po mnie wszystko co tam wypisujecie totalnie spłynęło. Większości z tych postów nawet nie miałem czasu przeczytać ^^' Po prostu wysyłam tam swoje i tyle.

[BU FU] Karas:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej