Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót starego gracza

<< < (12/12)

Zgudi:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 19, 2016, 08:18:44 ---Cóż, chciałem żeby sam rozwinął swoją "myśl" :)
Ciekawiło mnie co ma SAM do powiedzenia, polinkować jakieś filmiki na temat GW i wrzucić z enigmatycznym "komentarzem" też potrafiłbym, nie mając kompletnie pojęcia o tej grze :)

--- Koniec cytatu ---
No jak to co :) Kiedyś wypowiedział się już o EVE na tym forum a ten powyższy post wskazuje że wcale zdania nie zmienił. Chociaż chłopak ma 16 lat to rośnie z niego taki mały xantinosek. Tylko że tu jest gorzej, bo tamten ma 40-50 lat i trochę doświadczenia życiowego a ten "Pan Xar" podobnie rozbuchane ego i pozjadane rozumy ale i blade pojęcie o życiu z racji wieku :)

Jak to mówią: Ledwo odrasta od ziemi a już ma dużo pouczeń i wiedzy do przekazania światu.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: sztosz w Luty 19, 2016, 10:42:27 ---Po prostu tak jak Xar chciałem wrzucić cokolwiek i dać podpis bez sensu, ale nie myślałem że to pójdzie w tym kierunku :)

--- Koniec cytatu ---
Nawet w pomidorach można sie dopatrzeć ukrytego przekazu :D

--- Cytuj ---Chociaż chłopak ma 16 lat to rośnie z niego taki mały xantinosek
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, a gdzie on jest? Mam się zanudzić w pracy?

Filip Bonn:
Nie pamiętam gdzie pisalismy o tym Black Desert ale miales rację , ludzie jarają się walką i 'combat feeling' (cokolwiek ma to znaczyć) natomiast jakieś kontrowersje są w okół item shop i standardowo contentu w end-game

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej