Eve Online > PVE

Fit na Caldari L4 z uber tankiem

<< < (6/9) > >>

zeben74:
zgon na własne zyczenie -  nazwał bym to raczej rutyną :) ale nikt tu nic nie wspomina ze zmiany dotkneły tez tanka , obecnie latam cnr lub rattem  i widze ze jest duuuza różnica na tanku skoro kiedys- w marcu tank wytrzymywał na stojak a teraz pada jak kaczka to znaczy ze cos zmieniali a czego ja nie wiedziałem lub pominełem , za koloryw fit dziekuje nie chce byc wpisem w killbooku za pare bilonów

GlassCutter:

--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 15:05:59 ---za koloryw fit dziekuje nie chce byc wpisem w killbooku za pare bilonów

--- Koniec cytatu ---
Przecież miałeś dużo droższy :D

--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 15:05:59 ---nikt tu nic nie wspomina ze zmiany dotkneły tez tanka , obecnie latam cnr lub rattem  i widze ze jest duuuza różnica na tanku

--- Koniec cytatu ---
Jedyna zmiana o jakiej słyszałem (nie potwierdzę, bo zwyczajnie nie mam pewności czy weszło, ma wejść, a może zrezygnowali) to taka że wyłączony invul nie daje bonusów do resów.

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 24, 2013, 15:12:52 ---Jedyna zmiana o jakiej słyszałem (nie potwierdzę, bo zwyczajnie nie mam pewności czy weszło, ma wejść, a może zrezygnowali) to taka że wyłączony invul nie daje bonusów do resów.

--- Koniec cytatu ---
A rattle nie wygrał zmiany bonusa do resów z 5 na 4%?
IMHO drogi autorze, jak cie wywala z gry to raczej coś pasywnego. Np drake. Taki błyszczący drake, full pasyw, t2 rigi, błyszczące extendery,invu i resy, na dole apteczka i rigi do regenu shielda. I wytankujesz wszystko do czasu nauki czytania opisów misji i ich robienia. I potem tak jak egzarcha pisał, rattlesnake czy inny golem. (w rattlu mozna 'robić' część l5 jeśli dobrze pamiętam?)

Doom:
JPKM
banda troli i szympansów

caldari z uber tankiem nie do zajebania na misji?
ratler / scorpion navy już na t2 tanku raty Cie mogą w pendzel pocałować
ewentualnie nighthawk, ale on sie tak jakby zdeklasował odkąd jest tengu ponadto w jego przypadku tank oznacza względnie niski dps w okolicy 400

GlassCutter:
Doom, nie masz co tłumaczyć. To po prostu polska wersja tego gościa

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 23, 2013, 20:38:12 ---http://www.twitch.tv/katal1st/c/2603331

Akcja od 4'30 do 7'00.

Gość robi "Attack of the drones" w Paladinie. Ma przed nosem Eve Survival, ale i tak robi sobie full aggro po czym nawet nie strzela do jednej frytki, która go trzyma - a mógłby odwarpować.

Patrzcie na jego twarz - ta "mordka w podkówkę", po prostu "do serca przytul psa", zmarłem :D

--- Koniec cytatu ---
Zmień tylko Attack of the drones na The Assault i paladyn na golem :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej