Eve Online > PVE

Fit na Caldari L4 z uber tankiem

<< < (7/9) > >>

zeben74:
Glass przyznac sie do błedu to sztuka ktora niewielu potrafi ale nabijac sie to juz kazdy potarfi , co do merytoryki o ile te słowo nie jest Ci obce Twoje wywody maja niewiele wspolnego ale zawsze musi byc błazen ktory smieje sie najgłosniej aby ukryć swoje lęki :)
Na chwile obecna mam dobry fit na sni, wszystkim dziekuje za poświęcony czas, porady i gotowe fity
Pozdrawiam :)

GlassCutter:

--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 21:25:55 ---Glass przyznac sie do błedu to sztuka ktora niewielu potrafi ale nabijac sie to juz kazdy potarfi , co do merytoryki o ile te słowo nie jest Ci obce Twoje wywody maja niewiele wspolnego ale zawsze musi byc błazen ktory smieje sie najgłosniej aby ukryć swoje lęki :)
Na chwile obecna mam dobry fit na sni, wszystkim dziekuje za poświęcony czas, porady i gotowe fity
Pozdrawiam :)

--- Koniec cytatu ---
Gdybyś zadał sobie odrobinę trudu to znalazłbyś na tym forum dział 'garażownia'. Ostatnimi czasy było tam przynajmniej kilka tematów na ten temat. Jesteś żywym przykładem że grę taką jak EVE zdecydowanie lepiej zacząć od zera z czystym kontem. Pompowanie kasy skończyć może się co najwyżej failem, którego nawet nie zauważyłeś. Uparcie twierdzisz że jednak zbyt tani był ten golem jak na lvl 4. Twoje lenistwo, nawet w takiej kwestii jak przeglądanie forum zupełnie mnie nie dziwi. Powodzenia.

zeben74:
Nie bede sie wdawał w dywagacje z Tobą , ciężko jest znaleźć dobry fit nie będący  " wisienką na torcie "a zakładajac temat liczyłem na głosy ludzi żyjących z misji a nie bijacych piane
Jak wczesniej nadmieniłem miałem przerwe od marca i troche sie pozmieniało, wiem gdzie był moj bład w tej misji ale nigdzie nie ma info ze pozmieniali parametry tanku :(. Swoje domysły o moim czasie spedzonym w tej grze zostaw sobie bo są bardzo dalekie od rzeczywistości.

GlassCutter:
Nic się nie pozmieniało w parametrach tanku Golema, kilka osób już pisało że to nie w ficie leżał problem. Fit który miałeś był lepszy i sporo droższy od tego co tu ludzie proponują, spokojnie wystarczy na maruderze fit t2, ewentualnie lekkie inwestycje żeby przyspieszyć czas robienie misji.

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=Assault4gu

Nie pisałeś który to był pocket, zakładam że 2:

--- Cytuj ---No aggro at warp-in.

No pocket aggro if Group 1 or Group 3 is attacked (in any order). Drones can be deployed safely to attack these groups.
Attacking Group 2 will aggro Group 3.
Reinforcement wave will aggro on drones

SHOOTING (including target painting) the highest bounty battleship in Group 2 will trigger the Reinforcement Group spawn.
--- Koniec cytatu ---

Prawdopodobnie w tym miejscu popełniłeś błąd agrując BS'a z grupy 2, co pewnie nie byłoby jakieś tragiczne w skutkach gdyby następnie dobór celi był właściwy (potocznie nazywa się to tankowanie dps'em, czyli jak najszybsze zestrzelenie wszystkiego co bije najmocniej). No i fregaty zawsze powinny był primary, chyba że to trigger na misji.

Nic innego, co mogło pójść źle w tej chwili, w tej chwili mi nie przychodzi do głowy.

[BU FU] Karas:
za ta kase mozna by kupic gore slasherow i miec choc odrobine funu z tej gry...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej