Eve Online > PVE
Fit na Caldari L4 z uber tankiem
Egzarcha:
Tengu znakomicie tankuje sygnaturą i szybkościa. Ale dostanie weba i się zaczynają problemy. Zdecydowanie lepszym pomysłem jest Rattlenake albo Golem. Sprawdzonym fitem nie poratuję, bo ani nimi nie latam, ani tym bardziej nie tłukę misji. Ale koledzy bardzo sobie oba statki chwalą (L4 i anomalki w null).
Zainstaluj sobie EFT albo EvEHq i pobaw się w fitowanie. A chcąc skorzystać z któregos z zamieszczanych fitów, sprawdz je napierw w jednym z wymienionych programów. Na stronie www.eve-survival.org znajdziesz opisy misji. Dość często podany jest też DPS, jaki trzeba wytankować. Wielkiej filozofii nie ma. Na szybkiego coś takiego zbudowałem, jako przykład.. Usuwajac adaptiva, nadal będziesz miał potężny tank, uzykując jednocześnie dodakowy med slot (np. na ab/mvd)
[Golem, Raciarka]
Gist C-Type X-Large Shield Booster
Gist C-Type Shield Boost Amplifier
Pith A-Type Kinetic Deflection Field
Pithum C-Type Adaptive Invulnerability Field
Adaptive Invulnerability Field II
Cap Recharger II
Target Painter II
Damage Control II
3x Ballistic Control System II
2x Large Capacitor Control Circuit II
Ponad 2100 dps tanka przeciw Guristasom, ponad 128 000 ehp, cap 30% stable. Jeśli w tym spadniesz, to nic Cię nie poratuje. Wczmś takim to chyba możesz o 13:30 dostać DC na gridzie, majac założony punkt. Przeżyjesz do następnego DT ::)
Btw. Jeśli dostajesz DC, opuszczasz grida w kilkanaście sekund. No chyba, że trzyma Cię punkt.
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 24, 2013, 14:24:10 ---3 X-Large Shield boostery to na ile toto ma capa?
--- Koniec cytatu ---
Tam są 2 ample i shield booster. Nie chce mi się sprawdzać ale tank pewnie podobny do tego od Egzarcha. Więc jak widać da się ;) Pewnie nie włączył invuli, tank taki że w sumie nie trzeba :)
Isengrim:
A faktycznie. No to coz, zgon na wlasne zyczenie.
MGGG:
Za mili chłopaki jesteście. Trzeba napisac, że ma za mało kolorowych itemków i musi wydać jeszcze kilka dużych baniek w Jita :P
Egzarcha:
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 10:01:56 --- kwota na wyposazenie do 2 b isków + kadłub .
--- Koniec cytatu ---
Niebieski tank + rigi w powyższym ficie, to mniej niż 1,5b ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej