Eve Online > PVE

Fit na Caldari L4 z uber tankiem

<< < (9/9)

FITTIpalti:
Ja latałem trochę, trzeba mieć t2 torpedy javeliny żeby dostrzeliwać do tych dalszych ratów nie tracąc czasu na dolatywanie do nich, koniecznie jakieś AB bo czasami jednak trzeba podlecieć.
TP w med i rigi do szybkości i czasu lotu torped.

zeben74:
gosciu miał fit na torpedeach i zamiescił filmiki z 4 ciezkich misji L4 dla caldari , sam latałem w zesżłym roku sni na torpedach ale T1 dps był wykoksowany koło 1,6 k ale z frytami to była masakra , po pracy poszperam w necie jak znajde zalinkuje tu ten fit

Glass miałes racje to misje Angelów ale fit ciekawy :

http://eve.battleclinic.com/loadout/21813-Golem-that-actually-has-TP-039-s.html

GlassCutter:
Za tą kasę miałbym 4x mojego Vargura z fitem.. Imo nie warto. Scorp navy na cruisach sprawdzi się pewnie równie dobrze, za to będzie dużo elastyczniejszy, na tanku t2 będzie pewnie nawet lepszy. No i koszt to max 1/5 tego Golema.. Resztę wydać na pvp i mieć fun z gry. Chyba że ktoś lubi świecidełka dla samego faktu posiadania świecidełek.

zeben74:
scorpiem na torpedach t1  latałem chwile dorabiajac skile na marudera a teraz oba mam na crusach ale fit ciekawy mino ze troche " kolorowy '

Doom:
Fit jest po chuju. Nawet na tym filmiku widać że typ robi misje raz na ruski rok albo trolował. Przyjżyj się jak sobie radzi a raczej nie radzi z mniejszym sprzętem. Zerknij sobie na cap i na ten lol tank. Jak pisano wyżej ta misja pozwala na takie eksperymenty, ale w bonus pokecie zostały by z typa wióry. A na innych misjach trzeba albo czekać na cele w zasięgu, albo zapier... za nimi.
Scorpi navy jak nie zmienili mu bonusu na toprach ssie.
Chcesz torpedy bieresz statek z bonusem do zasięgu czyli coś na hull'u ravena

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej