Eve Online > PVE
Fit na Caldari L4 z uber tankiem
Jabolex:
Napisałeś o PVE na centrali...
zeben74:
jak widze zajmujesz sie pisaniem mojej biografi szkoda tylko ze baz mojej autoryzacji i mało ma to wspolnego z tematem tego wątku a tego ze chara kupilem nie wstydze sie i po kolei zmieniam klasy statku gdy wiem ze to czym latam juz ogarniam w 100% choć mam duzy potencjał nie rzucam sie na głeboka wode skilujac nowe gałezie chara i ucząc sie na własnych błedach
tak na marginesie ludzie dziela sie na dwie grupy wiedza co mowią i mowią co wiedza a Ty do ktorej sie zaliczasz ? :)
MGGG:
Polecam: http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports
GlassCutter:
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 13:52:28 ---po kolei zmieniam klasy statku gdy wiem ze to czym latam juz ogarniam w 100% choć mam duzy potencjał nie rzucam sie na głeboka wode
--- Koniec cytatu ---
Na Litość Boską lvl 4 to woda max do kolan, w takim golemie to do kostek. Położyłeś się na brzuchu żeby się utopić czy jak ;)
Dostałes ode mnie odpowiedź na pytanie gdzie leżał błąd po czym napisałeś:
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 13:22:25 ---skoro padłem wiec nie mow ze był dobry
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli modułami chcesz nadgonić braki w znajomości gry lub własne nieogarnianie tego co się dzieje wokoło to są jeszcze inne mmo.
Isengrim:
3 X-Large Shield boostery to na ile toto ma capa? Na 30 sekund? Więc o ile się zgodzę, że fit był nieco z dupy (a - za drogi, b - niefunkcjonalny) o tyle Glass ma rację, bo spadłeś najwyraźniej na własne życzenie - z tego co pamiętam w tej misji nie da się wytankować wszystkiego, są na niej upierdliwe jammery i tak jak Ci parę osób napisało - powinieneś przeczytać jej opis, żeby wiedzieć do czego NIE strzelać. Plus to, że na misji raz czy 20 razy się udało nie oznacza, że uda się zawsze bo spawny są niekiedy randomowe - ja do Assault Guristasowego nabrałem szacunku, jak wywarpowywałem z niej Nightmare'm na połowie armora, mimo iż wcześniej robiłem ją bez problemu Abaddonem (tylko to trwaaało i trwaaało).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej